Utwory Kultu i Kazika coraz bardziej aktualne, a niedługo mogą być zakazane. Jak pokazują media "publiczne" i przykład radiowej Trójki kto nie idzie w zgodzie z linia partii tego należy usunąć.
Nie chcę straszyć ale to idzie w stronę totalitaryzmu. Niedługo będą zabijać kto nie za partią. Zresztą już to robią. Przykładem jest A. Lepper.
No lepper naraził się, był niewygodny to go się pozbyli.
Wiele było tajemniczych zgonów!Lepper miał spotkać się z JK--ktos tego sobie nie zyczyl
Pamiętam. Może JK nie chciał się spotkać bo wiedzial o czymś bardzo ważnym np. co sie ma wydarzyć w najbliższym czasie? To są tylko przypuszczenia bo nie wiem tylko się domyślam.
Inteligentne odwrócenie kota ogonem - do g z g17;29
Teraz wszyscy słuchają prawicowego artysty? Polewka na całego xd
Kazik nie jest zadnym prawicowym. Wali na wladze rowno od lewa do prawa.
Pis to nie prawica to narodowi socjaliści.
A kto ci zabrania słuchać czy śpiewać tego utworu? Wyjdź na środek rynku i zacznij śpiewać ten utwór. Nikt nie podejdzie cię pałować.
Puszczenie utworu to jest wewnętrzna sprawa tego radia, które ma jakiś regulamin itd.
Czy na Polsacie widziałeś kiedyś program w którym źle mówią o Solorzu? Czy w radiu Ostrowiec słyszałeś kiedyś żeby źle mówili nt Dlf Invest?
Problemem Polaków nie jest brak wolności tylko zidiocenie w tym podatność na manipulację z użyciem prymitywnego przekazu.
W samo sedno 09:10.
Dlatego mamy w TVP takie g0wno jakie mamy, bo to co nadają to ich wewnętrzna sprawa.
Gówno mamy w TVN24. Telewizja Polska jest świetną stacją i chyba jedyną, którą da się jeszcze oglądać.
Traktowanie tego dosłownie świadczy tylko niskiej inteligencji.
Mam i jedno i drugie gościu 06:31.
Oj lemingu, lemingu 06:31... Ty tak serio ? Zabawny jesteś. Nie nakręcaj się tak, nic Ci to nie da, nerwicy się tylko nabawisz. https://niezalezna.pl/330479-lisiewicz-sfalszowana-muzyka-iii-rp-kto-to-opisze-przebije-popularnoscia-resortowe-dzieci