Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

♥WOŚP Ostrowiec ♥ 142. 000 zł

Ilość postów: 181 | Odsłon: 6487 | Najnowszy post
  • ♥WOŚP Ostrowiec ♥ 142. 000 zł

♥115 mln zł na koncie WOŚP ♥142 tyś zł WOŚP Ostrowiec

Gość_♥Wspieram WOŚP ♥
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: ♥WOŚP Ostrowiec ♥ 142. 000 zł

Czyli ten 1 mln się nie przyda?

Ciemniak13
      Zgłoś
      Odpowiedz

Przecież pisałem już ze by się przydał. Nie wiem o co ci chodzi. Nie wciagniesz mnie dalej w swoje chore dyskusje serce z tobą ♥ wiem że jesteś zły że Polacy pomagają, wiem że boli ze nasza społeczność tłumnie odwiedziła Browar, ale musisz się pogodzić że ludzie mają w sobie dobroć. ♥ Jak to pisze twoja koleżanka żegnam. Dyskusja z tobą zakończona. ♥

Gość_♥Wspieram WOŚP ♥
        Zgłoś
        Odpowiedz

Brawo

Gość_As
          Zgłoś
          Odpowiedz

Super

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: ♥WOŚP Ostrowiec ♥ 142. 000 zł

Nie masz racji. Nie mam wobec tego żadnej emocji. Ale skoro wam zależy na tym aby było jak najwięcej kasy to jeżeli Owsiak nie skorzysta z tej oferty, to dobrze zastanówcie się dlaczego. Tak więc poczekajmy.

Ciemniak13
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ciemniak 28 finał już się odbył i nic już nie zrobisz. Do zobaczenia za rok ♥

Gość_♥Wspieram WOŚP ♥
            Zgłoś
            Odpowiedz

Za rok?

Nie żartuj @ Wspieram WOŚP...stróżowanie tutaj masz w zakresie obiwiązków. :))

Z tym pomaganiem/byciem dobrym to jest tak.

Kilka lat temu zostaliśmy (mąż i ja) zaproszeni przez takie jedno z ostrowieckich stowarzyszeń na jedno z wydarzeń w formie zabawy. Jeden z organizatorów poinformował nas przedtem tel., że w jej trakcie bedą licytowane przedmioty, a zbiórka z tej sprzedaży przeznaczona będzie na pomoc dla dzieci niepełnosprawnych. Poszliśmy....pierwszy i póki co - ostatni raz. Na sali, jak się okazało roiło się od radnych miejskich/ powiatowych i ich satelitów, a także jednego posła. Focie, uśmieszki...mnóstwo pustych gestów i równie pustych, bezsensownych słów oraz świdrujące mnie na wylot, bez żadnego skrępowania, oczy jednej bardzo wrednej ( jak się potem okazało) radnej z obozu KWW. W trakcie imprezy podeszła do nas moja znajoma - również radna z obozu radnych KWW - i zaczęła nas uświadamiać dlaczego tu się znalazła, że niby z potrzeby pomocy i już miaładalej się nad sobą rozanielać, ale ponieważ nie leży w mohej naturze takie wysłuchiwanie epopei, przerwałam jej trichę bruralnie jej wywód. Zatkało ją nieco, gdy z uśmiechem na ustach powiedziałam jej, że my z kolei tu jesteśmy, bo nas zaproszono.:))

Mąż był ze mnie dumny.:))

Ona wyszła z gadżetem za 50 zł. My zgarnęliśmy główny kąsek mimo, iż tej planowanej dobroczynności nie mieliśmy w ogóle w planach, czyvjakimkolwiek wyrachowaniu. Po prostu odpowiedzieliśmy pozytywnie na zaproszenie. Bez tego trąbienia i robienia sztucznego zamieszenia, a przede wszystkim PR- u.

Od tamtej pory unikamy takich wydarzeń. Zwyczajnie też można pomagać, a przy okazji nie grzeszyć pychą....no..."nie wie lewica, co czyni prawica". Oj nie wie. Za to prawica wie, co czyni lewica, która swoją "dobroć" światu obwieszcza. :))

Zebrano wczoraj 142 tys. Dobrze. Już tam wiedział kto i co oraz za ile ma wylicytować ( pocztą pantoflową), by się ludziom pokazać.

Niektórzy przyszli tam bogatsi, a wyszli równie bogaci...nie zbiednieli zbytnio, a i szefa zadowolili. :))

Achy i ochy zupełnie zbędne, chyba, że tylko po to, by dalej swój PR budować. To tyle w kontekście tej szumnej "dobroci" pewnego nielicznego, ale bogatego TWA.

A teraz @ Wspieram WOŚP może dalej te achy i ochy wyrażać. Zaplusujesz gdzie trzeba, a i jaka premia może cię obleci. :))

Felice123
              Zgłoś
              Odpowiedz

Przedstawiłem info kilka tyg temu że radna KWW (tylko jedna!) zarabia z publicznych środków więcej pieniędzy niż ta cała WOŚP w Ostrowcu zebrała. Ale sukces! Jak śmiała się Bieńkowska : ale jaja, ale jaja, ale jaja :)

Ciemniak13
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Wysluchiwanie epopei nie lezy w twojej naturze? To czemu innym te epopeje tu fundujesz.Ciagle podkreslanie jak to maz jest z ciebie dumny. Jestes tak infantylna .

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Bo do słuchania używam uszu, a do pisania - rozumu i palców. Czaisz? Gdy mam nadstawiać uszu, to tylko, gdy ktoś z sensem do mnie mówi. Śmieci filtruję.

Zabolała ta wspólbotowość w rodzinie? Dobrze. Tak właśnie ma być. :))

Felice123
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Współbotowość- fajny lapsus ci wyszedł ;))) jesteście botami ? :))))

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Botom, felice i ciemniakowi nie trzeba płacić za hejt, robią to za darmo, bo czują, że są do tego stworzeni.

Gość_Vlad
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 27

Po pierwsze- swój swojego zawsze pozna-cyt.,, świdrujące mnie na wylot, bez żadnego skrępowania, oczy jednej bardzo wrednej ( jak się potem okazało) radnej z obozu KWW.''-koniec cytatu.Felka poznałas ze ona jest wredna, bo jak mówie- swój swojego pozna i zawsze ciągnie do niego.

Po drugie-cyt,, My zgarnęliśmy główny kąsek mimo, iż tej planowanej dobroczynności nie mieliśmy w ogóle w planach, czyvjakimkolwiek wyrachowaniu. Po prostu odpowiedzieliśmy pozytywnie na zaproszenie. Bez tego trąbienia i robienia sztucznego zamieszenia, a przede wszystkim PR- u.

Od tamtej pory unikamy takich wydarzen.''-Koniec cytatu- Felka , skoro nie mieliscie dobroczynnosci w planach, to po jasną anielcie poszliscie na ten bal? Popatrzyc na wredne towarzystwo?To znaczy, ze jestes bardziej wyrachowana niz usiłujesz tutaj pokazac.

Po trzecie- Tobie tylko się wydaje, ze mąz był z ciebie dumny. Dumny mógłby byc gdybyś była hojna i dała kasę z czystego serca a nie dlatego ,zeby teraz pisac jaka to szlachetna jestes.I masz racje- dobrze ze póki co byłas pierwszy i ostatni raz. Lepiej zeby tak zostało.

Gość_ja
                Zgłoś
                Odpowiedz

Wzruszające. Na psychologa idź. Marnujesz się tu :) poza Rudy102 nikt inny cię tu nie doceni - a ten też nie przeceni :)

Ciemniak13
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 31

Ad. 1 Do rozpoznania wrednego spojrzenia wystarczą oczy. Mnie wystarczyły.

Ad.2 Poszliśmy, bo nas zaprosił jeden z organizatorów imprezy, z usług którego korzystała odpłatnie nasza córka. Nie spodziewaliśmy się tam tej szarańczy.

Ad.3 Wiesz...znam mojego męża dłużej, niż połowę mojego życia. 1/3 tego życia jestem jego żoną. Co najważniejsze jednak, nawet gdyby mi o tym nie powiedział wtedy ( nie ma w zwyczaju oszczędzać mi ani komplementów, ani krytyki...co też mu świetnie wychodzi) , a tak czuł, i tak bym o tym wiedziała, gdyż mieliśmy dość czasu, by się poznać. :))

Felice123
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Korekta: ...ponad 1/3 tego....

Ps. Czas tak szyko leci.

Felice123
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Inne poznają swoich w męskiej ubikacji dyskoteki. A my wredni bronimy im później prawa do rozwodu i Komunii :)

Ciemniak13
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -