Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: WOŚP przeznaczyła 20 milionów zł na walkę z koronawirusem.

Transparentnosci.Poprawka,bo lincz czeka.

Gość_Beyond control
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 19

Odp.: WOŚP przeznaczyła 20 milionów zł na walkę z koronawirusem.

A z czego ten rząd ma lub udaje, że ma pieniądze. Część nam kradnie, a resztę Glapiński drukuje.

Gość_Forumowy idiota
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Z tego Co kazde rzady!Ten ma dla dzieci i emerytow,a i tak zapina budzet bez deficytu.

Gość_Beyond control
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

I na premię dla siebie..Ale im się Należy.. Ile to km AUTOSTRAD..DROG SZYBKIEGO RUCHU..OBWODNIC DWORCOW KOLEJOWYCH I LOTNICZYCH ..ITD . ten rząd NIEUDACZNIKOW WYBUDOWAL .NIC..Tylko OSZUSTWA I propaganda.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

I ma jeszcze na premie na siebie!Masz racje!Poprzedni mieli tylko na premie bo”pieniedzy na 500+ nie ma i nie bedzie”jak mowil Rostowski z Gingerem.

Gość_Beyond control
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dzięki temu, że poprzednicy oszczędzali, to PIS mógł rozdawać prezenty w postaci 500 plusów i innych plusów, w zamian za oddanie głosu w wyborach. Z tym Gingerem nie przeginasz, przypadkiem?Gówniarzeria z ciebie wychodzi, nieładnie. Szkoda, że nie wiesz jak ciebie nazywają:):):)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Oszczedzali?To po co walneli ok 150 mld!Tak MLD z OFE,z czego 19 zginelo przy przelewie.Stary gdzie ty byles?

Gość_Beyond control
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jeszcze chwilę i dowiemy się ile walnęli i komu obecnie rządzący. Cierpliwości.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Po co podniesli wiek emerytalny?Skoro obiecali przed wyborami inaczej przed wyborami?Przeciez mieli oszczedzone pieniadze?Nawet zasilek pogrzebowy podniesli,ktory nie starczy na pochowek,co doswiadczylem.

Gość_Beyond control
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A Ile przez na czyli z rzadu? Zeros!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 29

Odp.: WOŚP przeznaczyła 20 milionów zł na walkę z koronawirusem.

Bo w całym świecie podnoszą wiek emerytalny, gdyż ludzie żyją dłużej niż przed pięćdziesięcioma laty i dłużej są produktywni. Na populizmie jeszcze nikt nie wyszedł dobrze. Zapytaj tych, którzy przeszli ostatnio na emerytury, czy tacy szczęśliwi i zadowoleni z ich wysokości, a za 10 lat, jeśli wiek emerytalny nie będzie wydłużony, to emerytura będzie wynosić połowę tego, co dzisiaj. Ale UNY DOBRE, BO DAJO 500+ I DAŁY WCZEŚNIEJSZE EMERYTURY i za to dorwały się do koryt,ale o tym już nikt nie pamięta.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ogladalem i ogladam wszystkie tv + net,ale po tym jak oszukali wprost Polakow,nigdy wiecej.Tez wydawali mi sie tacy nowoczesni,sprawiedliwi.Teraz znowu pieknie prawia co by robili,czego nie robili!!!

Gość_Beyond control
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Strasznie jesteś naiwny, to niech tak zostanie.Szkoda, ze nie widzisz, jak cię walą w rogi obecni i jak na ich dobroci wyjdziesz w przyszłości. Kiedyś wspomnisz moje słowa. Wysokiej emerytury życzę.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Slogany,slogany i jeszcze raz slogany!Gdzie te 2 mln euro dziennie kary za reforme sadownictwa?Odpowiesz?

Gość_Beyond control
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie odpowiem, bo uważam, że z bezrefleksyjnymi fanatykami jakakolwiek dyskusja jest bezsensowna. Nie jestem politykiem i nie mam zamiaru z nikim walczyć, bo nie mam z tego żadnych profitów, w przeciwieństwie do nich.Ty też nie baw się w politykowanie, bo to strasznie brudna robota, wbrew pozorom.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja tez nie mam profitow!Nie nazywaj kogos naiwnym,kiedy za twoimi plecami podpisuja maly pakt Ribbentrop-Mołotow,a ty nawet o tym nie wiesz.To tak rada na przyszlosc.

Gość_Beyond control
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Coż ja mogę skromny suweren? A Ty coś możesz?Ewentualnie pogadać z kimś i tyle. Nie ekscytuję się nigdy w życiu sprawami, na które nie mam wpływu. CO MA BYĆ, TO BĘDZIE, NIEBO ZNAJDĘ WSZĘDZIE!Trochę w życiu jeździłem tu i tam i uwierz, niebo wszędzie jest takie samo i zawsze można je odnaleźć.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Chyba tez sobie zapale dla chilloutu,zart.

Gość_Beyond control
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -