Transparentnosci.Poprawka,bo lincz czeka.
A z czego ten rząd ma lub udaje, że ma pieniądze. Część nam kradnie, a resztę Glapiński drukuje.
Z tego Co kazde rzady!Ten ma dla dzieci i emerytow,a i tak zapina budzet bez deficytu.
I na premię dla siebie..Ale im się Należy.. Ile to km AUTOSTRAD..DROG SZYBKIEGO RUCHU..OBWODNIC DWORCOW KOLEJOWYCH I LOTNICZYCH ..ITD . ten rząd NIEUDACZNIKOW WYBUDOWAL .NIC..Tylko OSZUSTWA I propaganda.
I ma jeszcze na premie na siebie!Masz racje!Poprzedni mieli tylko na premie bo”pieniedzy na 500+ nie ma i nie bedzie”jak mowil Rostowski z Gingerem.
Dzięki temu, że poprzednicy oszczędzali, to PIS mógł rozdawać prezenty w postaci 500 plusów i innych plusów, w zamian za oddanie głosu w wyborach. Z tym Gingerem nie przeginasz, przypadkiem?Gówniarzeria z ciebie wychodzi, nieładnie. Szkoda, że nie wiesz jak ciebie nazywają:):):)
Oszczedzali?To po co walneli ok 150 mld!Tak MLD z OFE,z czego 19 zginelo przy przelewie.Stary gdzie ty byles?
Jeszcze chwilę i dowiemy się ile walnęli i komu obecnie rządzący. Cierpliwości.
Po co podniesli wiek emerytalny?Skoro obiecali przed wyborami inaczej przed wyborami?Przeciez mieli oszczedzone pieniadze?Nawet zasilek pogrzebowy podniesli,ktory nie starczy na pochowek,co doswiadczylem.
A Ile przez na czyli z rzadu? Zeros!
Bo w całym świecie podnoszą wiek emerytalny, gdyż ludzie żyją dłużej niż przed pięćdziesięcioma laty i dłużej są produktywni. Na populizmie jeszcze nikt nie wyszedł dobrze. Zapytaj tych, którzy przeszli ostatnio na emerytury, czy tacy szczęśliwi i zadowoleni z ich wysokości, a za 10 lat, jeśli wiek emerytalny nie będzie wydłużony, to emerytura będzie wynosić połowę tego, co dzisiaj. Ale UNY DOBRE, BO DAJO 500+ I DAŁY WCZEŚNIEJSZE EMERYTURY i za to dorwały się do koryt,ale o tym już nikt nie pamięta.
Ogladalem i ogladam wszystkie tv + net,ale po tym jak oszukali wprost Polakow,nigdy wiecej.Tez wydawali mi sie tacy nowoczesni,sprawiedliwi.Teraz znowu pieknie prawia co by robili,czego nie robili!!!
Strasznie jesteś naiwny, to niech tak zostanie.Szkoda, ze nie widzisz, jak cię walą w rogi obecni i jak na ich dobroci wyjdziesz w przyszłości. Kiedyś wspomnisz moje słowa. Wysokiej emerytury życzę.
Slogany,slogany i jeszcze raz slogany!Gdzie te 2 mln euro dziennie kary za reforme sadownictwa?Odpowiesz?
Nie odpowiem, bo uważam, że z bezrefleksyjnymi fanatykami jakakolwiek dyskusja jest bezsensowna. Nie jestem politykiem i nie mam zamiaru z nikim walczyć, bo nie mam z tego żadnych profitów, w przeciwieństwie do nich.Ty też nie baw się w politykowanie, bo to strasznie brudna robota, wbrew pozorom.
Ja tez nie mam profitow!Nie nazywaj kogos naiwnym,kiedy za twoimi plecami podpisuja maly pakt Ribbentrop-Mołotow,a ty nawet o tym nie wiesz.To tak rada na przyszlosc.
Coż ja mogę skromny suweren? A Ty coś możesz?Ewentualnie pogadać z kimś i tyle. Nie ekscytuję się nigdy w życiu sprawami, na które nie mam wpływu. CO MA BYĆ, TO BĘDZIE, NIEBO ZNAJDĘ WSZĘDZIE!Trochę w życiu jeździłem tu i tam i uwierz, niebo wszędzie jest takie samo i zawsze można je odnaleźć.
Chyba tez sobie zapale dla chilloutu,zart.