Dziękujemy (wszyscy forumowicze) Boże za ten stan:)
Żeby tak zostało!!!
Odrodzą się
Jak widać nie skończyło się. Cham ledwo co oczy otworzył, już rozpoczął swoje show zakładając chamski wątek. Miłego dnia parówo.
I kto tu jątrzy założycielu wątku ?
Jak to kto? Przecież to widać jak na dloni- gość z 7:04.
A nie zastanawia Was co ma wspólnego kwarantanna z ich milczeniem? Czyżby dostali wolne? Jakieś biuro poselskie?
Jak ciebie zabraknie załozycielu wątku to wtedu ja napisze wątek że chamstwo skończyło sie na forum,na razie nic takiego nie nastapiło,czego ty jesteś zywym przykładem.
Hahaha chyba nie dotarło do ciebie że sam piszesz z gościa czyli spełniając swoją groźbę napiszesz o każdym również o sobie.
Zabłysnąłeś "inteligencją" obrońco ciemniak13 i felice123 od siedmiu boleści, ale jacy guru tacy obrońcy.
Uważasz się za lepszego obserwatorze ? Otóż informuję Cię, że nie jesteś od nich lepszy. Każdy ma prawo tu pisać kiedy tylko mu się podoba a Ciemniak13 i Felice123 to jedni z najinteligentniejszych użytkowników tego forum.
Jedni z naj inteligentniejszych hahaha dobry dowcip. Ale skoro dla ciebie oni są inteligentni to świadczy tylko o twoim miernym poziomie.
Dobre pytanie. Myślę że jest ścisła zależność z pozamykaniem niektórych instytucji i zamilknięciem tej dwójki na forum.
Ty nie myśl obserwator, bo ewidentnie sprawia ci to ból i cierpienie.
Nie mierz wszystkich swoją miarą obrońco ciemniak13 i felice123 od siedmiu boleści.
Ależ nawet bym nie śmiał porównywać takiej"persony" do siebie obserwatorze, jedynie informuję cię, że myślenie sprawia ci ból i cierpienie, a ja mam empatię do osób cierpiących. Poza tym myślę, że ciemniak i felice nie potrzebują adwokatów do swojej obrony, bo sami sobie poradzą z tego typu pchłami. Zdrówka życzę, bo ci się przyda.
Może lepiej nie myśl, nie jest to Twoją najmocniejszą stroną panie Obserwator.
Mam brać przykład z Ciebie? Raczej daruje sobie. Fakt że tobie myślenie sprawia ból nie oznacza że każdy tak ma.