Uderzyłeś w czuły punkt teraz będziesz opluwany. To norma na tym forum.
Oj, bo aż się oplułem ze śmiechu. Riposta godna takiego "ynteligenta" jak Ty ;)
Zniżyłem się do twojego poziomu.
Pomijając to przekłamanie o chamstwie ( z tytułu wątku), to - gdy chodzi o mnie - to cóż....Bóg ma miłosierdzie nad każdym, kto go o to prosi, jak autor wątku, który o uprzednich prośbach kierowanych do Boga poinformował w formie "dziękczynnej". Chyba, że sobie robi z modlitw "jaja". Wtedy Bóg z pewnością mu na taką postawę odpowie. W tym miłosierdziu, czasami daje również wytchnienie w utrapieniu...raz dłuższe, raz krótsze. Zauważam przy tym, że byłam na forum raptem wczoraj, ale jak widać po reakcji założyciela dennego wątku, jego cieszy i te kilkanaście godzin beze mnie na tym forum, które pozwoliły mu na taki wdech, że wyziew, którego tu dzisiaj dokonał już o 6.29 spokojnie może świadczyć tylko o jednym. A mianowicie o jego niezrównoważeniu emocjonalnym.
Bawcie się dalej brzydko w tym waszym szemranym towarzystwie i snujcie kolejne insynuacje. Mam je tradycyjnie w najgłębszym poważaniu.
Spokojnie Bóg ci zapamięta Twoje czyny i napewno nie będziesz chodzić po Niebieskich Łąkach, raczej będziesz w miejscu gdzie będzie co gorąco.
Co to za bełkot. Do dzieci, bo zaniedbane chodzą.
Pomyliłeś się, to twoje tylko niedomyte, to mogłeś ich nie rozpoznać.
Niedomyte to nie problem. Gorzej jak po mamusi mają myslenie,
Felice nawet jak pisze o dupie Maryni,to musi wpleść zaraz Boga.Bóg jaż raz dał jej ostrzeżenie z otwartej dłoni.Niech uważa,żeby teraz nie dostała pięścią.
ale rozumu odjelo
Gdyby odjęło, to by coś zostało, a tu zabrało wszystko.
Dokładnie, dobrze że chociaż nogi w miarę.
Bóg to daje właśnie ostrzeżenie takim jak Ty 11:04, którzy o nim zapomnieli i go lekceważą.
Skoro Bóg daje ostrzeżenia to dlaczego pis jeszcze rządzi ?
Po to, żeby twoja paranoja doprowadziła cię tam, gdzie siedzisz, czyli do nory, z której nadajesz, bo w realu to z takim tekstem nie wyskoczysz bojąc się kpiny na swój temat.
Dobrze mu napisałeś 11:37. Popieram ;)
z jeszcze gorszymi wyskakuje :)) o kpinach mowy nie ma, ludzie już widzą co robi pis i w końcu przetarli oczy na pis