Dajcie na miary na dobra wróżkę. Wiem ze być może to głupie ale jestem w rozterce
To nie jest głupie. Ja sama kożystam. Nie wiem jak dać namiary bo tak to nie mam. Przez Facebook. Apollo wróżby chiromancja.
Facet tak to się nie ogłasza ale doradza genialnie. Wcześniej próbowałam na Wspólnej to po poradach o mało małżeństwa nie straciłam. Więc nie polecam.
Na Boksycce wróży z fusów wróżka Mirka gra też w zespole.
najlepi to wróżo cyganki a spotkać ich można na rynku w Kazimierzu nad Wisłą, te z Ostrowca nie wróżo widać starczo im z 500+ i zasiłków
O ho ho ale mądre te ludzie tu na forum. Jakie łoczytane. I sarkazma nawet łykli.
A może by tak se pomyśleli trochę co to te zabobony tyle lat istniejo i so przekazywane z pokolenia na pokolenie.
Cemu to też badane było jeszcze na początku XX wieku a nawet wykładane na uniwersytecie. A zapomniało by mi się. Nadal jest badane i wykładane. Wszak zrodziły się z tego nauki! I to ło zgrozo na naszem łojczystem podwórku. W stolycy i grodzie Kraka.
A i kij tam z tem że takie sławne wróże nawet pomnika majo bo pisząc horoskopa łodkrył że to coś ni tak sie porusza jak kościół uczy.
Ale spokojnie już na miejscu wasz ojciec i dyrektor zabobona wyplewi. Zrobi płasko i równo i co by sie nie kręciało. Słuchojta go na falach co to anielskie skrzydła wam nioso. I płaćta na walke z zabobonem
Jak komus to pomaga. Pogada se. To n8ech chodzi. Jaki problem.