EZO-ŚWIAT Profesjonalny Gabinet Ezoteryczny Beata Dymka nie żyje czy to prawda
........co sie stało ze nie żyje Pani Beatka???
Ta krętaczka?,pewnie przewidziała to i się wysoko ubezpieczyła bo długi to miała niezłe,a wy naiwni wierzycie w takie bajki,ona podczas rozmowy z wami wyciągneła więcej info niż wam się zdaje i na tej podstawie oraz na podstawie waszych reakcji przepowiadała wam przyszłość a to powiedziała wy dopasowywaliście nieświadomie do sytuacji i ot całe wróżenie haha
a niby to dlaczego nie mowimy zle o zmarlych skoro byli zlymi ludzmi
to chore !
zlo to zlo a smierc nie jest usprawiedliwieniem kropka!!!
dobrze w konia zrobiła mojego koleszke-na pół willi na kolonii robotniczej
Dlaczego nie mówić źle o zmarłych?Dlatego,że teraz tacy jak Ty mogą wiadro pomyj wylać a kobieta już nie ma możliwości się bronić...Ot właśnie dlatego!
Pomódl się za jej duszę.
tak iterpretowac moga tylko wirzacy
dla nich spowiedz czy smierc jest oczyszczeniem ze zlych"uczynkow"
z niej taka była wróżka jak ze mnie baletnica.
tańczyć się można nauczyć, a wróżby to sprytne zmyślanko.
Pomogla mi bardzo duzo w zyciu kto ja obraza niech go pieklo pochlonie.Bardzo dobra osoba wies...unie opisuj bredni bo ci sprawe zrobie,chyba wiesz jaka.
a i jeszcze jedno tutaj jest miasto tragiczne tu wszyscy wszystkicm zycza zle .....nie trzeba do wrozki chodzic zeby to wiedziec.JESZCZE RAZ PEZECZYTAM JAKIS POST OBRAZAJACY BEATE TO KTOS BEDZIE MIAL ZE MNA DO CZYNIENIA>
Ja jej nie mam zamiaru obrażać. Na obrażanie bardziej zasługują ci wszyscy idioci dający się naciągać tym wróżką i wróżbitą.
no to mysle chyba ze masz za duzo kasy na sprawe.prosze przeprosic osobe ktora nioem zyje a nie wypisywac brednie.....