jam rocz.1968 ur a edukacja rozpoczeta w roku 1975 , wychowawczyni śp.Janina Pałka klasa,,a,, dyrektor szkoły p,Kaczorowska a nastepca p. Wł.Popek !!! tego sie nie zapomni do końca bo to nasze piekne lata !!!
Sorrki ale pani dyrektor nazywala sie Salatowska a nie Salkowska.
Ja chodziłam w latach 1968-76 za dyrektorów p. Sałatowska i p. Popek. Wychowawcami były p. Sawicka, p. Tomala, p. Bukała i p. Kowalska. To były niezapomniane czasy pełne radości.
a jakieś 50 lat temu moja Babcia tam nauczała :) Teraz chodzi tam 2 moich dzieci :)
Ja chodziłam 1982-90, więc stosunkowo niedawno, ale bardzo fajnie wspominam lata podstwawówki. Śp. pani Łakomiec od geografi, Pani Bojarska od rosyjskiego, Oleksiak od Polskiego(wymagajaca ale cudowny człowiek)nawet Miśke Panią Nowak widziałam ostatnio na mieście, Obarzańska, Śp. Uryś, Woźniak od matematyki i Panią sekretarke Jadwigę.
Rocznik1976 też mile wspominam tę szkołę dobra kadra nauczycielska pozdrawiam.
Już tu widzę kolegów z klasy bo też uczyła mnie pani Banaszek.Spotykam często naszą panią .
ja jestem rocznik 1979 i też miło wspominam naukę w 3 naszą wychowawczynią była pani B.Walos,M.Nowak i pani Wszoła
a o p.z chemii wszyscy zapomnieli ś.p.Kowalska co za przemiły człowiek kochający ludzi. P. Piątek sroga i młodziutka od fizyki. Zapomniałam p. od biologii taka z kokiem jak jej było? Obarzański od matmy srogi lis.
Pani Łakomiec była moją wychowawczynią, rocznik 70. Bardzo ciepło ją wspominam.
ja też jestem 70 do której klasy chodziaś - ja do a
Jesli pytanie bylo do mnie, pisalam ze moja wychowawczynia byla Pani Łakomiec, to chodzilam do B
Gość z 15:59, ja też jestem rocznik 70. Pani Łakomiec mocno dała mi popalić, ale mimo wszystko miło ją wspominam.
Moje wychowawczynie to panie: Banaszek i Bojarska. Dzięki pani Sawickiej, której baliśmy się jak ognia, gdy pytała z rozbioru gramatycznego i logicznego zdań, skończyłam polonistykę. Dobra, kameralna szkoła.
Ja jestem rocznik 70. Wychowawczyni p. Łakomiec. Bardzo miło wspominam szkołę i nauczycieli. Teraz moja córka tam się uczy, ale to już nie jest ta sama szkoła, nie to co za naszych czasów. Ponadrywane uszy przez dyrektora Popka i wiele innych kwiatuszków.
Witam
Jestem rocznik 1977 .Moją wychowawczynią w klasach 4-8 była Grażynka Chrząstowska.Jeszcze niedawno tam pracowała,jak mój syn zaczynał naukę w tej szkole.W klasach 1-3 uczyła nas Pani Stefańska.Gorąco wszystkich pozdrawiam,nauczycieli jak i absolwentów.SZACUN!!!
Osa jest powiedziane żartobliwie .Oczywiście że dużo się nauczyliśmy i zrozumieliśmy tym bardziej że to były trudne lata. Pozdrawiam bardzo serdecznie.
rocznik '65 (wychowawca Pan Obarzański) również miło wspomina lata nauki w "Trójce" i dziękuję za... wszystko. Szkoda, że podróż w czasie jeszcze nie ma miejsca...
Pozdrawiam serdecznie !