Rocznik1976 też mile wspominam tę szkołę dobra kadra nauczycielska pozdrawiam.
Już tu widzę kolegów z klasy bo też uczyła mnie pani Banaszek.Spotykam często naszą panią .
rocznik 80,podstawówka 87-94,polski p.Sawicka,moja zmora:),poza tym pozytywnie,mój syn właśnie ją kończy(6 klasa).
a pamietacie tego ,,dziadziusia,, ktory mieszkał na terenie szkoły tóż za Jasiakiem ?
zawsze czujnie pomagalismy przy laniu ,,LODOWISKA,, ale było ale sie działo !!! nikt nie narzekał na nude !!! do mojej klasy chodziła małgosia pronobis,iza łakomiec !!! to córki śp nauczycielek !!! Kocham te wspomnienia i żal ogromny że tych co nas uczyli życia , poszanowania i godności juz nie ma !!! sztajnerwoa od bioli, szwarcowa, ćwiklińska, ach ale ten czas się śpieszy jak by ktoś mu za to płacił..... Gorąco pozdrawiam wszystkich co tu w Szkole Podstawowej nr3 Bolesława Chrobrego nauczyli sie wszystkiego....ŻYCIA !!!! Buziaki ludzie !!!!, pan banaszek, choroszynska , WF !!!
ja jestem rocznik 1979 i też miło wspominam naukę w 3 naszą wychowawczynią była pani B.Walos,M.Nowak i pani Wszoła
koleżanka bądź kolega z klasy, super klasa, super czasy
uwielbiałam Panią Wszołę, bardzo serdecznie ją pozdrawiam jesli może zagląda na to forum
a o p.z chemii wszyscy zapomnieli ś.p.Kowalska co za przemiły człowiek kochający ludzi. P. Piątek sroga i młodziutka od fizyki. Zapomniałam p. od biologii taka z kokiem jak jej było? Obarzański od matmy srogi lis.
a pana Szczypkowskiego od bilogii ktos pamięta?
ja pamiętam bardzo fajnie wspominam lekcje z nim lubiał pożartować
Eliza Sztajner od biologii,za moich czasów nie była taka młoda.ale fajna kobitka
P Piątek miała syna w moim wieku.Ciekawe co z nim?
Ten dziadziuś to miał chyba minę p-panc pod swoim łóżkiem i zdaje się jak pamiętam przyjechali kiedyś tam saperzy....
ja tez w tym czasie chodziłem do "trójki"...byc może razem z gościem cc.Ja chodziłem od 1 do 7 kl C
ja też jestem 70 do której klasy chodziaś - ja do a
Jesli pytanie bylo do mnie, pisalam ze moja wychowawczynia byla Pani Łakomiec, to chodzilam do B
no trochę nie bardzo bo pani Lakomiec byla wychowawczynią klasy"a" między piątą a ósmą rocznik 70-uczyla gegry
:) hmmm może pomyliła to było tak dawno :), moje dzieci chodzą do "b" i się zasugerowałam