Witam
Jestem rocznik 1977 .Moją wychowawczynią w klasach 4-8 była Grażynka Chrząstowska.Jeszcze niedawno tam pracowała,jak mój syn zaczynał naukę w tej szkole.W klasach 1-3 uczyła nas Pani Stefańska.Gorąco wszystkich pozdrawiam,nauczycieli jak i absolwentów.SZACUN!!!
Król Chrobry -chluba historii
Prowadził do zwycięstw woje
Postawił Polskę w glorii
Wzmacniając dziedzictwo swoje
rocznik '65 (wychowawca Pan Obarzański) również miło wspomina lata nauki w "Trójce" i dziękuję za... wszystko. Szkoda, że podróż w czasie jeszcze nie ma miejsca...
Pozdrawiam serdecznie !
grupa C u p. Obarzańskiego miło powitać. Ciężko było pojąć tą matme. No cóż. Kto chodził do tej grupy wpisywać się. Bo już niedługo 50 lat wpływa na każdego ucznia ;-) POZDRAWIAM cieplutko wszystkich z kl.
Często widzę panią Kaczor,bardzo ładnie wygląda,a co u p.Obarzańskich?,uczyli mnie obydwoje państwo,byli pełni energii,może gdzieś działają społecznie?,w klaszch młodszych uczyła tez pani Ciok,jeszcze była fajna pani od matematyki chyba w klasie 4,nie pamiętam nazwiska,racze niska,z zakręcanym koczkiem z tylu,piszę o latach 70-75,czy to była pani Pytel?
P.Obarzanscy maja sie b.dobrze . chodza dzien w dzien razem z kijkami. Pozdrawiam wszystkich i dajcie jeszcze wiecej wpisow bo bardzo miło sie czyta i wspomnienia wracaja jak w filmie ,,powrót do przeszłości,, !!!!
Pan Popek żyje chyba jeszcze, widziałem go jakiś czas temu
Ja też widzę Panią Kaczor bardzo często z córką .Mieszkają nadal pod starą hutą.
Kto pamięta obóz wędrowny po wybrzeżu z panem Popkiem na zakończenie kl ósmych byli sami chłopcy i cztery dziewczyny a wsród nich i ja.Przemierzaliśmy mnóstwo kilometrów spalismy po szkolach .Naprawdęprzemiłe wspomnienia
Ja
jjezdziłem z p.Obzrzańskim i jego zona
A ma ktoś jakieś fotki, korytarze, boisko, klasy, sala gimnastyczna, pokój nauczycielski? :)
NIe wiedziałam,że pani Kowalska nie żyje,czy dawno zmarła?Przykro mi.
Jadzia Kowalska zmarła 19.04.2014,po czterech latach walki z paskudną chorobą...z S.L.A.Była bardzo dzielna i walczyła do końca.
sporo juz naszych NAUCZYCIELI odeszło , ale mam ich przed oczami i zawsze miło ich wspomne , bo są warci tego co mi przekazali...powoli i ja ich doganiam !!! Pozdrawiam kochani absolweci SZkoły B.Chrobrego nr 3 !!!!
Pamiętam rejs po kanale elbląskim, jazdę statku po torach i plażowanie w Sopocie - było super. Byłam jedną z tych dziewczyn.
Ja pamiętam wycieczkę w Warszawie .Wtedy nie szukało się pamiątek tylko okazji .Udało mi się kupić szampon do włosów i pastę do zębów. Mimo to wycieczki były super.