Ile to już lat ... Mój ojciec się uczył w trójce ja się uczyłam i moja córka , która ma teraz 20 lat. Wszyscy miło wspominamy.
Jeśli to ta sama wycieczka,to spaliśmy w domkach kempingowych w Piasecznie.A i padał ulewny deszcz.Ale to akurat wtedy było mało ważne.
A wycieczka do Wieliczki 1975r z panią Wąsik i Popkie chyba dwódniowa i duze pamiątkowe zdjecie .
.
wpisujcie się drodzy koledzy i kolezanki. Może by spotkanie zrobił po latach? Jak myślicie? Miło by powspominac piękne dawne czasy z młodych lat...
Moją wychowawczynią w klasie 1 była pani Dziółko,to wtedy już nie była młoda pani.Może ktoś z rodziny napisze,słyszałam,już dawno,że nie żyje.Pamiętam jak raz się spóżniłam i pani powitała mnie z uśmiechem,tyle lat i to pamiętam.
rocznik 76, wychowawczyni klas I-III p. Stępień, a klas IV-VIII p. Oleksiak, to były czasy wspaniałe, naprawdę szkoda że nie można się do nich wrócić.
Niestety nie mam najlepszych wspomnień związanych z p. Stępień,myślę ,że nie lubiła ludzi,była krytyczna,do dziś takie osoby omijam szerokim łukiem.Sorry!!
I ja pamiętam tę wycieczkę.Byliśmy na krytym lodowisku,w przejściu pod dworcem centralnym robiliśmy zdjęcia błyskawiczne.A obok Pałacu kultury pierwszy raz jadłam Hod-dogi
...i ja tam byłem, miód i... tak dalej, ciekawa podróż (szczególnie koleją i "szuwarniakiem bagiennym" po kanale elbląskim... ale to były czasy (szkoda, że nie było wtedy "komórek")
Pozdrawiam
Pana
Pewnie większośc z nas jest już babciami i dziadkami.
Ja tam chodziłem tylko przez rok. Jestem rocznik 72 i wychowawczynia była Teresa Kochanska, potem sie przeprowadziłem i musiałem zmienić szkole ale Szkocja i osiedle O.K miło wspominam :-)
A macie może jakieś zdjecia z Trójki z dawnych czasów?
No własnie macie jakieś fajne fotki z trójki bo na stronie internetowej szkoły nie ma niestety