Trzeba zrobić jakąś imprezę po latach...
A ma ktoś może jakieś zdjecia z dawnych lat i mógłby wrzucić gdzieś na stronę, korytarze, klasy, boiska, szatnie, itp.
Na stronie szkoły są galerie, ale praktycznie nie ma zdjęć archiwalnych niestety.
A pamiętacie Jolke Szczepańska uczyła w "0" i prowadziła harcerstwo.
matmy Koperska uczyła
Koperska to chyba historii coś mi sie tak przypomina
Michalska?
Pani Michalska
Panieńskie nazwisko Szczepańska, nie wiem jak się później nazywała. widuję ją, ma córkę już dorosłą.
Koperska uczyła matematyki, Łapiński i Uryś historii.
Obarzański uczył matematyki. Kogo uczył?
Mnie uczyla Matmy "Miśka"pozdrawiam
Wczoraj Miśke widziałam na ul. Polnej. starsza Pani babuleńka:)
Masz rację gościu 23:06. pomyliłam nazwiska. Chodziło mi o Kopańską.
A mnie matematyki uczyła pani Mruk.Polskiego pani Lis
Nie kojarzę Kopanskiej uczącej historii. Obarzanska, Łapiński, Uryś , wspaniały człowiek, z poczuciem humoru. KIEDYŚ na dzień nauczyciela mówiłam wiersz cytuję. ....." a pen Uryś eleganta struktura i do każdej oczkiem mruga, lubi także nasze panie, o tym świadczy zachowanie. ......." cały apel z okazji dnia nauczyciela miał ubaw, a ja przerąbane, co historia referat, zawsze miał temat, np dlaczego spóźnilam się na lekcję historii , a ja pisałam i było fajnie, choć nie ja ten wiersz wymyśliłam tylko klasa, na mnie padło. Uryś to wspaniały człowiek był. Zawsze pozostanie w moim sercu jako mój nauczyciel, jako dyrektor juz mojego dorosłego syna.
A pan Uryś eleganta struga....... tak to leciało, wszystko przez ten słownik w tel jak się nie zaakceptuje to głupoty wychodzą.
23:10 to były czasy. I malowanie ogrodzenia gdy sie podpadlo. Plewienie ogrodka przeszkolnego.I bylo super, choc brzuch nie raz bolal przed fizyka czy rosyjskim. Teraz gdyby któreś dziecko dostawalo taki referat co historia czy inna karę, to rodzic zaraz by napisał skargę do władz wyższych.
Rocznik 1994 ktoś tu jest??