Czy to ta Sałatowska co wcześniej w 2 uczyła chemii?
JA JESTEM ROCZNIK 1966, KLASA C. WYCHOWAWCZYNIĄ BYŁA W KLASACH 4 - 8 PANI TERESA LIS, CHODZILIŚMY WIĘC DO KLASY RAZEM.
PSP NR 3 IM. BOLESŁAWA CHROBREGO MIEŚCI SIĘ PRZY ULICY NISKIEJ 9.
POZDRAWIAM ROCZNIK 1966 - Z KLASY C.
DO KLASY CHODZIŁEM M.IN Z MARKIEM STARCZEWSKIM, WIEŚKIEM PIOTROWSKIM, SŁAWKIEM SZCZODRAKIEM, AGNIESZKĄ ZIELIŃSKĄ I Z WIELOMA FAJNYMI LUDŹMI - MILE WSPOMINAM TĄ KLASĘ - BYŁA SUPER!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH Z KLASY C.
Część. A ja ten sam rocznik tylko B. Pani śp. K. Pronobis. Też było ok. Pozdrawiam :)
Beatą Borecką,Agnieszką Susfał,Alą Obarzańską,Robert Artykirewcz,Gosią Gulińską.Chyba do trzeciej klasy mieliśmy nieco inny skład a w czwartej klasie nas pomieszali.Nie bardzo pamiętam dlaczego?A jeszcze Marzena Nowak,Mariola Nowaczek,Kaśka Mrzygłód,Kaśka Słapek,Danusia Królik,Darek Urbański.To była liczna klasa było nas chyba 32 osoby.Pozdrawiam wszystkich.Fajnie by było się kiedyś spotkać.
Tomek Jasiak, Artek Jeruzal, Anka Piotrowska, Beata Górska, Andrzej Domańczyk itd... Pozdrawiam wszystkich.
Zmarła pani Ćwiklińska, przed świętami był pogrzeb.
Widziałem nekrolog, czego uczyła, nie kojarzę
Uczyła klasy 1-3 jeszcze w latach 80-tych. Mojego brata także.
[*]
Tez nie kolarze ale szkole jest pierwsza klas moje dziecko chodzi nauczyciel sa wspaniali dyrektor teraz tez dajemy rady dziękuje
Pani Ćwiklińska mieszkała na ul. Różanej (bliżej ul. Wiejskiej).
Dużo nauczycieli odeszło co mnie uczyli [*]
Mnie w 1-3 uczyła pani Jola Scislowicz( Sczepanska)
chodziło o Lach .widzialam ja ostatnio ..wredna jak zawsze
Jest tu ktoś rocznik 1964 klasa A zakończenie nauki 1979. Wychowawczyni Leokadia Ciok, później Maria (Fudalej) Nowak (Miśka)