Fakty są takie, że całe społeczeństwo jest coraz bardziej otyłe, ale jak zwykle ciebie boli tylko ta grupa. Fobie można leczyć. :))
Sorry, ale zachowanie antka tu na Forum kojarzy mi się z kundelkiem, który wpada niucha po wszystkich kątach, tu obsika, tam osika, na koniec zrobi kupkę i pobiegnie dalej.
Tylko totalna opozycja i jej barany po przegranych wyborach mòwią. że są wygrani tylko PIS. wygrywa bo normalniludzie go szanują taka jest prawda
no bo teraz ta grupa będzie mieć szczególne profity, może to i lepiej.. większa otyłość to mniej księży, a mniej księży to mniej kościołów, a mniej kościołów to koniec okupacji watykańskiej 1000 letniej :))
Widzisz antku - 1000 lat Kościoła. A ty palancie jesteś tak krótko i nic po tobie nie zostanie.
rozumiem że już nabrałeś świadomości że żyjesz pod okipacją cwelu bo tylko wyzwiska ci zostały
Antek ty pusty baranie po tobie nawet smrodu nie zostanie za twoje wpisy od ruskich dostaniesz z tyfusem irysy
smród po mnie chociaż zostanie, a po was nic haha oprócz wstydu na kogo żeście głosowali :))
najgorzej śmierdzi jak kot się zesra
antek, ktoś cię przecwelil?
Zostaną po nim opowieści dziwnej treści na forum miejskim.
Przygotowałem już piosenkę dla Felicze.
Młodziesz nie zna, niech siem dokształci.
A kto to jest Felicze? :))
no ty pszeciesz, podobala sie piosenka?
Tak się wymawia: Felicze Uno Due Tre.