To nie jest odpowiedź na moje pytanie.
Źebyś ty odpowiadała na pytania ale na nie wygodne nie potrafisz
Po co Kuchcinskiemu ochrona?
Czego sie boi???
był tu taki człowiek o nicku @pogromca pedofili, może on będzie wiedział?
Bo Polacy PIS Kochają a na popapraną opozycje .....
... dlatego ponad połowa Polaków zagłosowała na opozycję. Ludzie są zmęczeni Popisem, o czym świadczy duża poprawa wyników mniejszych partii.
"Potrafisz"... niemniej jednak, za NIEWYGODNE pytania nie uważam tych, w których uzasadniam moje stanowisko. Po prostu wiem co mówię i potrafię tego bronić w przeciwieństwie do tego (może i ciebie?) "kłamcy i prowokatora, który umie tylko coś tam brzdąknąć o nienawiści i katolikach, ale by to uzasadnić, poprzeć odpowiednimi słowami, to już go przerasta. :))
WSTYD mi za taki rząd, wstyd za pis.
" POZOSTAŃMY W PRZYJAŹNI NIE DAJMY SIĘ W KRĘCIĆ OBCYM W NIE NASZĄ KRWAWĄ WOJNĘ !!!
Przyjazne stosunki RP z Persją obecnym Iranem to przynajmniej kilka set lat historii !!!"
https://wprawo.pl/2019/10/08/pozostanmy-przyjaciolmi-wzruszajace-oredzie-iranu-dla-polski-wideo/
To oni nas przyjmowali podczas wojen to oni nam pozwalali na mieszkanie i prace u nich a my sie tak odwdzieczamy.... Wstyd :( Tak samo Turcja jako jedyni NIGDY nie pogodzili sie i nieakceptowali rozbiorow Polski. Wstyd i hanba ze Polska te kraje tak traktuje.
WSTYD za zdrajców. Dla zdrajców kara jest tylko jedna.
Kochacie oszustwa zlodziejstwa
pedofilstwo! Pogratulowac pisowcy!
Tobie ktoś zgwałcił mózg i wiem nawet kto.
I z czego rżysz jełopie ? Że CHAZARSTWO przejęło kraj ?