Chciałbym wystartować w wyborach do urzędu miasta czy może mi ktoś powiedzieć jak i gdzie można zapisać się do tosu bo z ramienia tego stowarzyszenia chciałbym wystartować z góry dziękuje
Zgadzam się z przedmówcą z godz.13:51! Bez poparcia kleru nic nie wskórasz,oni rozdają karty w Ostrowcu i decydują kto będzie radnym ! Jak będziesz miał ich poparcie,to masz pewne miejsce na liście TOS-u! Powodzenia !
co wy mówicie a słyszeliście o podziale państwa i kościoła chciałbym zrobic coś dla miasta a nie dla kośioła
Robiąc dla miasta, robisz dla kościoła,robiąc dla kościoła robisz dla...kościoła!
ale co ma kościół do państwa wierze w boga chodzę do kościoła ale czego on ma decydowac o radnych o tym obywatele decydują
Jak autorytet i kasę to sami cię zwerbują,naiwny chlopie jesteś???głupców nie sieją! a po co tam chcesz iść?
startować to możesz ale do...panienki a tam to trza ludzi mądrych co mają łeb na karku ,a ty z czym tam chcesz iść i po co?... po diete radnego? od jesieni diet nie bedzie ,praca za FRI
mnie sie wydaje, ze ten wątek to jakies dziecko załozyło chyba. gość na radnego chce startować, a podstaw nie zna :/
mam prace i studia a właśnie ci niby znani ludzie z miasta idą tam żeby się nachapac ja chce pomagac Ostrowiakom a nie na nich żerowac startowac każdy może zagłosujesz na kogo będziesz chciał ja się pyatm bo skąd mam wiedziec i bardzo dobrze że zlikwidują diety wtedy zobaczysz że większośc co tam siedzą zrezygnują