9.43 umiesz czytac biedaku umyslowy?
https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/1414465,kto-glosowal-na-pis.html.amp
09:58, a ty kaleko intelektualna, potrafisz zrozumieć to co czytasz, czy jeszcze nie ogarniasz? Zresztą o co ja pytam, jak widać, że nie dajesz rady. Przeczytaj uważnie to co sam udostepniłeś, najlepiej kilka razy, albo poproś kogoś, niech ci wytłumaczy, a później napisz tutaj, jakim cudem, z twoich obliczeń wyszło, że 80% elektoratu PiS, ma wykształcenie podstawowe.
Muszą trolle stosować wszystkie sposoby aby dyskredytować rząd i ich wyborców..już czują że Polska wymyka się im z rąk a mocodawcy naciskają..haha.. wszelkie plany biznesowo polityczne układów upadną.. cóż,Kali niewolnik podniósł głowę. Brawo PiS brawo Polacy
Rząd swoimi kompetencjami już wystarczająca sam się dyskredytuje. Nie trzeba mu w tym pomagać.
10.24 ty nie jestes Polakiem tylko nierobem socjalnym popierajacym banderowcow
Jeżeli wprowadzanie komuny będzie tak dobrze szło jak dotychczas to tu żadem imigrant dobrowolnie nie przyjedzie.I to będzie zasługa PIS-u
09:58, czekamy na odpowiedź "gejzerze intelektu". Nie udawaj mendo, kaleko intelektualna, że cię tu nie ma.
14.10 ilu was jest? ,od wódy i szczepionek juz ci łeb zlasowało do końca tumanie bo opisujesz sie w kilku osobach
16:04, ilu, możesz sprawdzić w sondażach, kaleko intelektualna. Jeszcze mendo nie zrozumiałaś tekstu który udostepniłaś. Ile czasu ci to zajmie kreaturo?
Będzie miał większość 07:02. Wczorajsze sondaże to pokazały a to dopiero początek.
12:28 jakbyś mi to powiedział twarzą w twarz to dostałbyś ciężki oklep.
I kopa na ryj za wspieranie zdrajców.
12:28 jakbyś mi to powiedział twarzą w twarz to dostałbyś ciężki oklep.
I kopa na ryj za wspieranie zdrajców.
Widać uruchomił wszystkie działy, aby ich siatka mafijna do wyprowadzania pieniędzy prawdziwych Polaków nie została im odebrana.
"Tuż przed wyborami górnicy dostaną 26 tys. złotych"
A Ty do lekarza czekaj 3 lata.