Nic nie będę bojkotował 07:52. Jako obywatel skorzystam , przysługującego mi prawa do wypowiedzi w referendum. Gwarantuje to konstytucją na którą tak często powołuje się opozycja.
Żaden szanujący się Polak nigdy, ale to nigdy nie lekceważył swojego języka ojczystego. Więcej odnośnie Twojej osoby nie ma co dodawać.
Nie mam ja wina że słownik przestawia litery a postów tu się nie da edytować 15:46. Jeszcze raz napiszę, NIE dla bojkotu referendum.
Ten słownik to nieźle inteligenty musisz mieć. Mój nie usuwa przecinków i nie zmienia mi poprawnych słów na te z błędami ortograficznymi.
Stek bzdur 07:50. Typowy bełkot opozycji, która już wie że władzy nie zdobędzie.
Na prawidłowo i dobrze sterowanym statku nie zmienia się kapitana.
Poczekajcie do stycznia i absurdalnej podwyżki płacy minimalnej i w związku z tym kolejną podwyżką ZUS. Rzeź małych przedsiębiorców...800ety, 14tka pomylona przez prezesa brutto nie pomoże. Niestety, przyjdzie zapłacić za rozdawnictwo.
Jesteś Polakiem więc wybór jest prosty: jakby Niemcy zaatakowali Polskę po której stronie opowiedziałby się Tusk a po której stronie Jarosław Kaczyński ?
Zawsze powtarzam : Białe i Czarne..Dobro i Zło.. kto jest kto ?
@21:34, mówią, że Tusk jest jakby Niemcem, to jego wybór byłby oczywisty. W przypadku Jarosława Kaczyńskiego jeszcze bardziej taki on by był. Znaczy oczywisty.
Przeciw takim wrogom jak ta baba będę głosował na PiS:
"Przeprasza Putina. Szokujące oświadczenie Zych.
Dlatego, aby mieć czyste sumienie, przepraszam prezydenta Rosji Władimira Putina za nazwanie go 'zbrodniarzem wojennym'" - napisała.
Małgorzata Zych od początku wywoływała wiele kontrowersji jako kandydatka PSL do Senatu w ramach paktu senackiego. Wcześniej była związana z Konfederacją i głosiła antyukraińskie poglądy.
Gdyby Bozia dała pisowcom rozum to nie byli w Pisie.
Gdyby Bozia dała pisowcom rozum to nie byliby w Pisie.