fb patrioci tacy są najlepsi publikują coś tam i uważają się za patriotów a w razie W smyk za granicę
No przecież król Polski obiecał, że zrobi z Polski drugą Turcję. Nie wiem tylko czy się cieszyć, czy smucić.
Kryzys w Niemczech się rozlewa. "To nie wróży im dobrze" doskwierają też wysokie ceny energii, nadmierna biurokracja czy deficyt siły roboczej.
Taki mityczny dobrobyt Niby lepiej, a jednak gorszej. Mam rozwiązanie. Dodatkowych kulka kredytów w Chinach powinno rozwiązać problem.
Dajecie znać jak rząd znacznie obniżać podarki, bo czekam i czekam i doczekać spełnienia obietnicy się nie mogę.
Nie jestem młody, ale obiecali mi niższe podatki. To czekam. Już trochę lat.
Są niższe 13:57. Pit dwanaście procent a było 18, kwota wolna trzydzieści tysięcy, było trzy tysiące. Łyso Ci teraz ?
15:10 Inne podwyżki powodują, że nadal nie widzę obniżonych podatków. No, ale wiadomo. Dwa kroki w tył, jeden do przodu i sukces rządu.
13:50 Chcesz mi powiedzieć, że jak młody ma mieszkanie to nie płaci podatku od nieruchomości? Że nie płaci VATu jak kupuje sobie napój? że jak tankuje to bez opłat i za połowę ceny? że nie płaci opłaty reprograficznej. Weź wyłącz to TVP, bo już odlatujesz.
to dajcie wehikuł czasu aby się odmłodzić.
To dobre posunięcie ma zniechęcać do studiów. Kto będzie się uczył ten straci, kto nie chce się uczyć dostanie nagrodę.
A można było wprowadzić zerowy podatek przez pierwsze trzy czy pięć lat zatrudnienia dla każdego - wykształconego i niuewykształconego. Byłoby uczciwiej ale po co komu uczciwosć w PIS?
"Jeszcze się taki nie narodził aby wszystkim dogodził" można też do Berlina tam wszystko darmo.
Dużo osób studiuje zaocznie i jednocześnie pracuje 14:15 więc nie masz racji.