W jakim świecie żyjesz skoro nie widzisz obniżenia podatków 13:26. Nie ośmieszaj się.
Dla młodych to podatek jest zerowy tylko do progu a powyżej musi płacić
https://niezalezna.pl/polityka/wybory/sondaz-dla-faktow-tvn-bardzo-optymistyczny-dla-pis-komitet-tuska-traci-kto-jeszcze-w-sejmie/496741
Zakłamujesz rzeczywistość 19:56 więc jeszcze raz... PIT - było 18 procent, jest 12. Kwota wolna - było 3k, jest 30k. To nie jest obniżenie podatku ? Może jednak to Ty potrzebujesz okularów, nawet różowych? Młodzi do 26 lat PIT nie płacą w ogóle.
Tymczasem specjaliści: "Polski Ład to największa w historii podwyżka podatków"
Dla mnie liczy się to ile kasy mi zostaje w portfelu i ile mogę zaoszczędzić 20:49 a nie opinie dziwnych specjalistów. Teraz mam zdecydowanie więcej i nikt mi nie wmówi że jest inaczej skoro ale nie jest. Sądząc po sondażach nie tylko ja tak mam. Dobranoc :)
Wiem wiem. Jak to Morawiecki mówił: "Sensem naszej polityki jest uśmiech dziecka.. właśnie w ten sposób mierzymy wzrost gospodarczy i całą nasza politykę gospodarczą".
Wuj z innymi wskaźnikami jak PKB itp. Wskaźnikiem jest uśmiech B0mbelka XD
Pewnie chodzi mu, aby się przyzwyczajać do tych ściągniętych przez rząd Nowych Polaków.
Zagłosuje na PiS bo nie mogę tej baby słuchać:
Posłanka Lewicy Joanna Senyszyn otrzymuje rocznie od ZUS 154 348,18 złotych brutto, co daje miesięczną emeryturę w wysokości 12 861,93 złote brutto. Ma też emeryturę z Parlamentu Europejskiego, wynoszącą 18 510,84 euro rocznie, czyli ok. 83 tys. zł. W sumie miesięcznie otrzymuje emeryturę w wysokości ok. 19 tys. zł brutto.
Ja nie głosuje na Pis, bo nie popieram ich polityki ściągania imigrantów obcych kulturowo.
Chyba po to ta Unia powstała, żeby libero-lewaki doiły tłuste uposażenia i emerytury. Tylko coś im miny jakby rzedną, bo Europa się budzi i coraz więcej celebrytów odsiewają sita wyborcze.
Przypominam, że socjaliści (czyli nasz obecny rząd) to też lewaki, tylko nieskrajne.