16:43 Ja nie dostałem żadnego, więc mogę psioczyć na tych pseudoekspertów ekonomicznych z rządu ile się da.
Ciekawe jak byś 17:45 funkcjonował dziś, gdyby w czasie pandemii i wojny na Ukrainie rządził Tusk ze swoją bandą ignorantów dla których społeczeństwo się nie liczyło, a tylko towarzystwo polityczno-biznesowe. Obserwując zachowania ludzi często myślę, że (nie dokończę).
Pewnie mielisbymy nawet respiratory, których teraz nie mamy. Liczmy sukcesuy rządu liczbom zamkniętych firm. Tyle to nawet Tusk nie byłby w stanie zamknąć. Dla Morawieckiego to pikuś.
Dla putina to pikuś..ogarnij się kto za tym stoi.
12.15 jak ty nie pracowales to skad mozesz wiedziec socjalisto
Nigdy więcej tych zdrajców z ,,nocnej zmiany,,! To hańba, żeby głosować na PO, PSL i Lewicę! To stare komuchy i ich potomkowie.
Coś jak Pis. W końcu nawet kontynuuje spadek PRL, posiadając takie osoby w swoich szeregach. Mało tego, ta partia takich osób ma najwięcej w porównaniu z innym. Socjalizm Bis is in the house.
13 43 sprawdź życiorys posła z Ostrowca ni nie pisz banialuków
Nikt przy zdrowych zmysłach (chyba że zdrajca) nie zagłosuje na Tuska który pluje na własny kraj i Polaków..tfu.. przecież jego kraj to "szkopy"
No gorzej być już nie może. Aczkolwiek to samo mówiłem jak Pis przejął władzę po PO. Wtedy się pomyliłem. Ciekawe jak teraz.