Mnie to nerwy łapią jak czytam tych opozycyjnych sqrwysynow. Nóż mi się otwiera w kieszeni.
Nóż?! Proszę ostrożnie z nożem w kieszeni. Kiedyś poseł Kowalski z związany z obozem władzy mówił, że mu pewien profesor nożem w kieszeni groził
Chyba stworzyli tą prywatną partię PiS, żeby kraść bezkarnie.
13:28 Słabo manipulujesz. Wystarczy na początek:
https://statystyka.policja.pl/st/przestepstwa-ogolem/121940,Przestepstwa-ogolem.html
15:49, na szczęście nie mam twojej mentalności do manipulacji, a ty na siłę, próbujesz podważać dane policji odnośnie przestępstw kryminalnych.
12.59 czemu mowisz sam do siebie banderowy tepy chuju?
Dlaczego Pis próbuje zdestabilizować Polskę imigrantami? Czy tak robią prawdziwy patrioci?
gościu 15:42 to zupełnie jak prowincjonalna kandydatka na posłanke z Platformy mówi o wchodzeniu do urn wyborczych po 2/3 osoby.
Po rozpracowaniu antypolskich trolikow pięknie widać zachowanie obronne. Zasypują forum śmieciami, linkami, bzdetnymi odpowiedziami, odgrzewają stare tematy, odpowiadają w temacie dwie strony wcześniej.
Kilkaset to w tygodniu, a sprawa dotyczy lat. Z zaciekawieniem śledzę jakie kłamliwe fikołki wykręci teraz rząd. Idę po popcorn.
Przekonałeś mnie jak nowy wał w obniżaniu podatków XD