Te wszystkie sfery to w Twojej chorej głowie 12:54. Nie przekonałeś mnie, będę głosował na PIS.
Na tym polega demokracja 13:24. Zważ że póki co PIS cały czas prowadzi w sondażach.
Powinieneś poszukać dobrego psychiatry 12:54 bo TVN zrył ci mózg. Jeśli i PIS chodzi to mają więcej niż 35 procent i przekonasz się o tym już niedługo. Szykuj się na kolejną kadencję a jeśli Ci tu źle to zawsze możesz wyjechać.
Słuchaj tylko TVP to obudzisz się z ręka w nocniku
Weź trochę prześledź wydarzenia na żywo i miej swoje zdanie w TVP nic nie powiedzą złego i rządzie i gospodarce ( tam same sukcesy)
TVP to zakłamanie jedno na drugim. Ewenement. Okłamują człowieka i to jeszcze za jego pieniądze.
11:09 dymisja w MSZ, wejście tam CBA, aresztowania kilku osób, raczej nie przez turystów. To dlaczego?
Zero pilnuje by swoich nie tykać.
Koperciarz Grodzki ośmieszył się publicznie na oczach milionów widzów. Masakra jaki błazen.
Gdyby to Tusk rządził sprawę zamieciono by pod dywan i nikogo nie zwolniono. Dlaczego kopertnik jeszcze nie został pozbawiony immunitetu ? Odpowiedz sobie sam 13:07.
Oczywiście że tak, jednak trzeba przypominać zasługi folksdojcza 15:15.
W TVN jeszcze gorzej 12:21. TVP prostuje kłamstwa TVN, te dwie stacje są jak dwie przeciwwagi. Lepsze to niż jak za Tuska TVP i TVN " w jednym domu stali". W obydwu stacjach wtedy chwalili Tuska i jechali po Kaczyńskim. Teraz przynajmniej jest wybór.
Ja nikogo nie słucham 11:22 tylko myślę samodzielnie. Media też różne oglądam więc nie trafiłeś. W TVP nic złego nie powiedzą a w TVN nic dobrego. Mnie jako obywatelowi Polski żyje się jednak teraz znacznie lepiej niż za poprzedniej władzy i nie będę twierdził że jest inaczej tylko dlatego że komuś to nie pasuje.