Oglądaliscie film ,,Nocna zmiana,,?
PISu tam nie było!
Były za to pozostali politycy z totalnej opozycji.
Warto obejrzeć ten dokument o zdrajcach.
Masakra. Ja tylko przypomnę, że jakakolwiek forma wspierania platformy traktowana będzie jak kolaborowanie ze zdrajcą Polski ‼️
Nie chcę, aby w Polsce rządzili Niemcy poprzez swojego wysłannika Tuska.
uuu to trafisz w kazamaty jak peło wygra
Myślisz że Polacy zrobią sobie krzywdę i drugi raz wybiorą po? No coś ty??
A ja tam wolę, żeby wygrał Pis. Zaora kraj, posadzi się ziemniaki i ludzie będą znowu wiedli spokojne, powolne życie, a nie jak teraz w pędzie i gonienie tego zachodu. Może pora powiedzieć sobie wprost, że nic z tego nie będzie i będziemy zawsze tym ułomnym bratem Europy.
Glosowanie na Pis to popieranie socjalizmu i ukrainizacja Polski.
Głosowanie na PO to popieranie złodziejstwa, oligarchii i kolonizacji niemieckiej Polski.
Głosowanie na Pis to skazania naszych dzieci na bidę, albo wyjazd z kraju.
Wyjadą tylko ci którym Polska nie jest bliska sercu. Może dobrze, niech jadą do dobrobytu.
Chyba nie będą wyjeżdżać do jeszcze gorszej bidy. Po to czekaliśmy na dobre czasy, żeby naszym dzieciom żyło się normalnie. A tu stracone siedem lat!
Czekaliśmy i doczekaliśmy się. Bo obiecanki się nie spełniły. https://www.youtube.com/watch?v=Jf9RclDX36c
12:31 właśnie dzięki rządom PIS Polska nie jest już krajem drugiej kategorii.
Nie zakładamy marynarek burakom, i nie jesteśmy pod butem niemiaszków.
Mamy własne zdanie i dbamy o interes naszego kraju.
I właśnie to się lewackiej ue nie podoba.
Zryw społeczeństwa do wolności.
Tylko zdrajcom bardzo przeszkadza że Polska wychodzi najlepiej z krajów postkomunistycznych a to zagrożenie dla Niemiec bo brak niewolników do szparagów.. przecież tam sami emeryci i niedojdy prócz oczywiście układów mafijnych z ruskimi