To ja znowu w akcji:) Teraz, gdy uprawnione służby dokonały skrupulatnej analizy zawartości mojego komputera, jego aktywności oraz każdziutkiego ataku hakerskiego, śmiało mogę napisać, że znając hakerów mam pełny spokój i potwierdzenie podejrzeń, a mój wniosek o ściganie za przestępstwa z art.267 oraz 190a znajdują w pełni uzasadnienie. Już nie mogę się doczekać procesu sądowego(oczywiście poza Ostrowcem, o co będę wnosić). Jako wieloletni ławnik sądowy na sali rozpraw czuję się, jak ryba w wodzie i wreszcie będzie okazja to udowodnić. Zapewniam, że choćby STRASBURG, to wygram i hakerów puszczę bez skarpetek i wszelkiego dorobku.
13:29 To nie hakerzy. Tych służby by nie namierzyli. No, ale kontynuuj baśń.
13:48. Dawaj dalej, teraz jesteś na widelcu, a dowodów nigdy za dużo:)))))))
Prędzej PIS się porozumie z kimś z opozycji niż ona między sobą 12:07. Rządzenie w tak dużej koalicji raczej nie ma szans na dłuższą metę. Opozycja teraz nie może się dogadać to co mówić gdy przyjdzie im dzielić stołki.
Opozycjinnie ma gamoniu od zakończenia 1 wojny masoneria przejęła kraj niszczy i drenuje w tym kościelna.
Zwid-19 czy jak Ci tam, jeszcze Ci się nie znudziło pisać takich głupot ?
Jesliby masoneria rządziła w tym kraju było by świetne pańśtwo, świeckie, tolerancyjne i bogate. A tak to mamy biedne kościelne zadupie.
Nie ma na kogo głosować. Senator i Poseł z PIS byli nie ma co i kogo oceniać.
Kandydat na senatora i posła Trzecia drogo Trzecia droga no bez jaj)
Koalicja Obywatelska to już było !
Lewica .......
Nie ma na kogo zagłosować .
Głosujcie dalej na PiS to spokojnie po ulicach nie będzie można chodzić bo nienawiść z jaka wypowiadają się i przeciwnikach doprowadza do napadów no. Dzisiaj na posła Budkę
Wpajają swoim ze każdy Lyonie popiera PiS to zły , to Niemiec i wróg
Dokładnie. Bo to tumany i prostaki. Wierzą w księdza a nie Boga i w pierdoły a nie liczby. ***** *** i konfederację
Jedni wierzą w Boga, drudzy usprawiedliwiają swoje choroby psychiczne jakimś lgbt i równością.
Obawy o spokojne chodzenie po ulicy.
Może trzebabylo pomyśleć wczesniej i nie zdradzać Polski i Polaków.
Nie ma co się dziwić, że Polacy są wściekli na PeOwców.
Paskudny język z nowogrodzkiej doprowadza do takich sytuacji a podobno wielcy patrioci i katolicy
Patrioci którzy atakują Polaków, i katolicy którzy postępują wbrew dekalogu
Klękają i pląsają w kosciele a za koszula noszą diabła
Bo tylko wyjdą z kościoła i wyzywają wszyskich
Są słabi i to chyba ze strachu przed utratą władzy