Ale PO wyprzedało a PIS odaje darowiznami i rozdawnictwem swoim
JAK TO W OGÓLE WYGLĄDA??
NIEMIECKI KOLABORANT CHCE PRZEJĄĆ WŁADZĘ W POLSCE!!
CO TO W OGÓLE MA BYC?!?!
Komorowski powiedział, żeby czołgi ze wchodu Polski przemieścić na zachód, tj. do obrony Śląska... .
Wczoraj Pan Sasin w Polsacie powiedział,że port w Gdańsku został sprzedany w 2008 roku.Podobnie jak wszystko co miało jakąkolwiek wartość. To informacja dla tych , którzy wierzą w potęgę polskiej gospodarki.
Tuskowi plemienni mieli swoje uzasadnienie w sceptycyzmie do budowy po wschodniej stronie Wisły autostrady Via Carpatia, bo po co bufować tam cokolwiek dla przyszłych użytkowników - Ruskich.
Dobrze, że spółka skarbu państwa odkupiła port w Gdańsku, bo ci tusknieci bandyci, byli gotowi wszystko sprzedać.
16:18, zanim zaczniesz zadawać pytania na poziomie półgłówka, poczytaj, dlaczego wtedy musiano znaleźć inwestora, dlaczego bandycki rząd PO PSL, nie egzekwował od nowego inwestora zapisanych umów i czyja obecnie jest stocznia gdańska. Podpowiem ci polglowku, że tych informacji nie znajdziesz na facceboku.
Cóż może tu przejdzie ta informacja bo w innych miejscach blokują..
Orłoś, Kraśko, Tadla... Ci dziennikarze za czasów PO zgromadzili fortunę. WIEMY, ile zarobił Tomasz Lis!
Maciej Orłoś, Piotr Kraśko, Hanna Lis i Beata Tadla podczas swojej pracy w TVP za rządów PO-PSL zgromadzili fortunę. W czasach, gdy przeciętna płaca wynosiła 3900 zł., niektórzy z nich zarabiali nawet... 50 tysięcy złotych miesięcznie! To tego grona dołączył również Tomasz Lis, który za swój program emitowany w latach 2008-2016 zgarnał aż... 28 152 000 zł.
16:46. Kliniczny, jeszcze nie zdiagnozowany bezmózgu(wystarczy poczytać, co bredzisz, aby mieć pewność, że kaftan bezpieczeństwa powinien być dla ciebie strojem obowiązkowym) nie oceniaj wszystkich według siebie i nie ubliżaj ludziom, szumowino. Mam pytanie, wy tam w Starachowicach macie FACCEBOKA?
19:25, domyślam się szumowino, że jest ci przykro, że inni są niezdiagnozowani a ty już jesteś i możesz korzystać tylko z kilkudniowych przepustek. Mogę ci tylko współczuć, że choroba dopadła akurat ciebie , ale na kogoś musiało paść. Czy w Starachowicach mają facceboka? To chyba ty najlepiej powinieneś wiedzieć, jako stały bywalec ich forum, czym niejednokrotnie się tutaj chwaliles.
Na merytoryczną odpowiedź w temacie mojego poprzedniego postu nie mam co liczyć, bo tobie podobne polgowki, potrafią tylko obrażać, jak im piana cieknie z pyska ze złości, ale mimo wszystko zdrówka życzę.
12:34. Oj, jak zwykle kłamiesz, jak z nut, bo nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek pisał na jakimś forum w Starachowicach i na dodatek się tym chwalił, ale ty w swoich urojeniach już parę razy to widziałeś. Chyba bierzesz mnie za jakiegoś swojego "wielbiciela". Właściwie, to nie chce mi się z tobą rozmawiać (jak wszystkim dokoła z resztą), bo nie jesteś dla mnie, ani dla nikogo innego, partnerem do konwersacji. Jeszcze jedno: wszędzie na świecie internauci mają FACEBOOKA, a ty masz w Starachowicach FACCEBOKA!!!!!! Czy ty przypadkiem nie jesteś rodem z Wąchocka, bo tam nie takie cuda się zdarzały? Ale znam to przeurocze miasteczko i nie mieszkają tam takie głąby, jak ty, to skąd ten FACCEBOK w Starachowicach? Jednak studenci pewnej kieleckiej uczelni mieli rację na twój temat:)))
14:03, jestem pod wrażeniem, byłeś w Wąchocku... to dla ciebie, jak wyjazd zagraniczny. Nie napisałem polglowku, że piszesz na forum Starachowic, tylko, że tam regularnie zaglądasz, czym się niejednokrotnie chwaliles. Nawet nie potrafisz czytać ze zrozumieniem cioto.
Ale z jednym się muszę zgodzić. Partner do dyskusji z ciebie żaden. Z ciebie taki modelowy przykład ćwoka, który nie ma nic do powiedzenia na jakikolwiek temat, ale pierwszy do obrażania. No i te twoje obłąkane myśli, kogo to ty nie widzisz na forum. Ale z Napoleonem Bonaparte jeszcze nie rozmawiasz, czy już jesteś na tym etapie?
Znajdziesz, ten sam sprzedał co odkupił.
Jarek K kiedy będzie w Ostrowcu chcę posłuchać czy mam na niego głosować,?