Zapewne będzie tam, gdzie jego zwolennicy oraz wyznawcy. Nie spotyka się z szerszym gronem wyborców, nie bierze udziału w debatach.
Mediokratom wydaje się, że debatami można przejmować Polskę. Kiedyś to działało, ale teraz niekoniecznie.
Na senatora w naszym mieście to tak szczerze nie ma na kogo zagłosować .
Rusiecki- , Materek- , Dasios- ,
Jeżeli to Marek Materek. J.Rusiecki, jakie dokonania na rzecz miasta? P. Dasios - obóz JG, zdecydowane nie.
Moim kandydatem, medialnie i oficjalnie przedstawionym był Dariusz Loranty - nasz krajan. Nie on zdecydował o konszachtach z Kołodziejczakiem, ale został wykolegowany, podobnie jak wielu innych naiwnych z całej Polski. Teraz mam nagradzać kogoś, kto dba tylko o swoje koryto? W życiu.
Ja dokonam wyboru przez pryzmat portfela. Mam znacznie wiecej niz przed rokiem, zyje nam sie lepiej, czujemy sie bezpieczniej, a od stycznia 800 plus. I to mi się podoba :)
12:11 mnie tez rozbawiles do łez, uczciwych...
Gosciu z 12:10 więc lecisz na kasę a zadluzenie będą spłacać twoje dzieci i wnuki, brawo.
Tanio można kupić patriotyzm. No, ale skoro polskość można kupić na bazarze w Afryce, to czemu nie?
Bezmózgowcy z TVN. Rząd niemiecki już wyznaczył kierunek wschodni do realizacji pełnego zjednoczenia niemiec. Będą dążyć do odzyskania części obecnej Polski. Jednym z czynników przemawiającym za osiągnięciem celu może być wygrana opozycji. Głosowanie na folksdojczów i kolaborantów może doprowadzić do utraty niepodległości. Na dzień dzisiejszy tylko głos oddany na Prawo i Sprawiedliwość daje gwarancje niezależności i rozwoju Polski. ZWYCIĘŻYMY !!!!
Nie głosuje na rząd PiS, który chcę wymieszanie Polaków z dzikusami oraz truję świadomie Polaków wadliwymi szczepionkami.
PRZYPOMINAM ZE GLOSOWANIE NA PIS TO POPIERANIE SOCJALIZMU I BANDERYZMU. WON!!!!