Teraz został zatrzymany,a po zmianie władzy dostanie medal.
Słyszeliście, podobno w Wąchocku wybrano senatora. Ktoś podsłuchał dwóch pijanych idących po torach, gdy jeden do drugiego mówił - jak się zmęczyłeś , to siądź SE NA TORZE.
Ciekawe czy pis przeyebie nadchodzace wybory samorzadowe
Nigdy nie myślałem, że to napiszę, ale dziś robię to z ogromną przyjemnością - PRZEGRANA WYBORCZA PISU, TO WINA TUSKA!!!! PANIE DONALDZIE, DZIĘKUJEMY.
Poparcie dla partii politycznych się zmienia, ale jedna rzecz pozostaje niezmienna. Co wybory na mapach poparcia wciąż można dostrzec granice rozbiorów Polski. Dlaczego ta korelacja jest tak silna – i kiedy to się wreszcie zmieni?
My starzy możemy mieć to w dupie ale wy młodzi zgotowaliście sobie los jaki nie śnił wam się w najgorszych koszmarach.
08:58. HA HA HA HA. W kościele tak mówili czy na zebraniu sekty?
Dokładnie tak 08:58. Honorowo byłoby nie wyciągać łapy do babć i dziadków po kasę.
Teraz raczej już nie wyciągną 9:10 bo nie będzie po co.
Więc się nie wypowiadaj.
Najbardziej pewnie sra w gacie kler bo milionowe miliardowe darowizny się skończą i pewnie nieroby bo socjal się skończy?
Dzieci nie będą robiły na nierobów i ludzie pracy nie będą robiły na nierobów bo z czyich podatków ma nierób 500 800 itp jak nie pracuje?
Do roboty a nie daj daj daj
Ty wiesz w ogóle na czym polegają daniny publiczne idioto 09:36. Nie ma " twoich" podatków, są " nasze" i nie Tobie decydować na co mają być przeznaczane. Jakby tak każdy chciał sobie wybierać to nic by nie było.
Jestem w szoku gdy chodzę do sklepów i słyszę jak ludzie obrażają wyborców PiS, że banda debili oddała na nich głos .Nigdy nie słyszy się od wyborców PiS że banda debili wybrała PO lub inną partię . Ostatnio będąc w jednym markecie budowlanym na ulicy Waryńskiego, filia sklepu z Kilińskiego . Dało się słyszeć jak pewna grupa łysych panów, myślę że naszych miejskich przedsiębiorców branży budowlanej . Na cały sklep wyrażała swoje niepochlebne opinie na temat wyborców PiSu . Myślę że żaden z tych panów w życiu nie przeczytał żadnej książki, może elementarz bo było było słychać po ich mowie i składaniu zdań. A uważali się mędrcami tego świat.Natomiast pan który siedział przy kasie, zamiast zwrócić im uwagę że do sklepu przychodzą ludzie różnych opcji politycznych, niech swoje uwagi zatrzymają dla siebie strasznie im przytakiwał. Ja w tym sklepie już zakupów nie zrobię, i będę mówić moim znajomym aby również omijali ten sklep z daleka.
Przedsiębiorcy zapominają, że jeśli zwykli ludzie, zwłaszcza z dziećmi, wnukami, będą mieli mniej pieniędzy, to nie dadzą biznesmenom zarobić na usługach, bo z czego.
Pieniądze rozdają także tym co mają duże dochody.A to już jest jakaś paranoja.