09:43. Wzruszyłeś/aś mnie do łez szczególnie jednym zdaniem - "Nigdy nie słyszy się od wyborców PIS że banda debili wybrała PO lub inną partię". Każdy słyszy to, co chce słyszeć, masz też bardzo krótką pamięć, bo przecież niestety, wyborcy PIS oraz jej przywódcy od lat są niedoścignionym wzorem chamstwa politycznego i ubliżania swoim przeciwnikom. Od kiedy jesteś taką mimozą i boli cię to, co ktoś mówi o kimś z innymi, niż ty poglądami? Mam ci przypomnieć sztandarowe hasła PISu głoszone z trybun sejmowych i w czasie wielu publicznych wystąpień takie jak:
- esbecy
- kanalie
- drugi sort
- tęczowa zaraza
- mordy zdradzieckie
- chamska hołota
- element animalny
- lewactwo
- Żydokomuna
- komuniści i złodzieje
- postkomuna
- ubeckie wdowy
- pastuchy
- targowica i wiele, wiele innych "sympatycznych" określeń mających charakteryzować ludzi myślących inaczej niż pisowcy.
Naprawdę jesteś "w szoku"? Dlaczego tak nagle teraz? Bo boicie się o swoje dupy, o swoje lukratywne posadki, które trzeba będzie oddać innym, o rozliczenie ze wszystkich przekrętów, oszustw i złodziejstw, o kasę z "plusów" za friko, w ramach kupowania bezrobotnego elektoratu wyborczego wywodzącego się głównie z patologii społecznej? PIS chwalił się spadkiem bezrobocia, bo po co "zawodowe nieroby" przez całe lata miałyby się fatygować do Biura Pracy, jeśli bezboleśnie co miesiąc miały cieplutką kasę na swoje liczne potomstwo(aby mieć dzieci nie trzeba być intelektualistą - wystarczą tylko organy rozrodcze) i już świat był piękny, bezkonfliktowy, mamusia miała zrobione pazury, a tatuś chodził na bani prze 24h/na dobę. Nie ważne, że te wszystkie rządowe "podarki" pochodziły z kasy ciężko i uczciwie pracujących oraz w dużej mierze z zaciągniętych kredytów, które teraz, przez kilka pokoleń Polacy będą musieli spłacać.
Dwa słowa na temat twojej opinii o wypowiadających się. Poproś kogoś mądrego(może jednak spoza wyznawców), aby wskazał ci wszystkie twoje błędy gramatyczne, logiczne i inne w zamieszczonym prze ciebie wpisie z godz.09:43. Aż się ciśnie na usta "uczył Marcin Marcina, a sam głupi jak.....". Jeszcze jedno rzuca się w oko w twoim "elaboracie" - uwielbienie dla donosicielstwa, podpierdalactwa i skurwysyństwa(wiem, wiem brutalnie zabrzmiało, ale prawda zazwyczaj jest brutalna). Jakie to typowe dla wielbicieli partii PIS, "bogobojnych, rozmodlonych, prawych i sprawiedliwych" jednostek społecznych. Dzięki mądrości Polaków, okazanej podczas ostatnich wyborów wraca nadzieja na normalne życie w Polsce i wyeliminowanie, zdyskredytowanie, potępienie RAZ NA ZAWSZE patologii narodowej w postaci, takich jak ty i tobie podobnych. DRODZY RODACY, WIELKIE UKŁONY ZA WYBORY! JESTEŚCIE WIELCY!
9.43 jest demokracja i wolnosc slowa, jak ci sie marzy komuna to paszła won do putina
Powiedz co to za sklep 09:43 to i moja noga tam na w stanie. Tak jak nie stanęła w Primo od czasu gdy pojawił się tam Tusk. Mnóstwo ludzi się odbiło od tej pizzerni.
My starzy pamiętamy co to socjalizm i powiedzieliśmy dość temu rządowi.
Wy, starzy lewaccy wyjadacze, tamten socjalizm żeście pielęgnowali, aby po stanie wojennym przepoczwarzyć się w demokratów i nowobogackich.
Widzę, że cenzurka działa. Wątek o Tusku skasowany, jak setki mądrych wątków. Widać Ostrowczanie zasługują tylko na miałkość intelektualną:)
No cóż, świat był i jest tak fałszywy jak tchórzliwy. Kasa, misiu, kasa.
Ale dokończę: 65% Polaków nie chce Tuska jako premiera. Tylko platformerski beton wielbi go.
Czyli niechęć jest wzajemna.
W 2022 roku po powrocie z Brukseli w wywiadzie, a jakże TVN 24, a raczej po jego zakończeniu na antenę nieopatrznie zarejestrowały się szczere słowa Tuska:
"Tusk - Demotywuje mnie świadomość, że będę musiał kandydować
- Agata Adamek - że co?
- Tusk - że będę musiał pan kandydować. To jest tak upiorna myśl, że ja będę tam z powrotem siedział...na tej Wiejskiej".
Tak więc z wzajemnością, pewnie sp.... do na brukselskie salony bo Niemcy przygotowali mu już tron za wygrane dla nich w Polsce wybory. Będą mogli znowu zbierać konfitury z polskiej gospodarki, a Polacy będą zmuszeni jeździć na szparagi do szwabów.
My starzy znamy taką propagandę bolszewicką, jaka jest szerzona w TVN i nie damy się na nią nabierać.
Nadchodzi reżim opozycyjnego lewactwa.
Gościu 09:43 tusknięta hołota przez 8 lat obrażała, obraża i będzie obrażać. Mamy na to dużo dowodów. Wystarczyło popatrzeć, kto odmawiał karty referendalnej, żeby sobie wyrobić o nich zdanie. Jedna ekipa, to lokalna czerwona .......... i resortowe dzieci, a druga to dresiarska tępowa z grubymi karkami itp.
Raz sierpem, raz młotem czerwoną hołotę 11:11. Długo i tak nie porządzą.
Jestem Polskim patriotą kmiotku z 19:27. Gardzę postkomuną i czerwoną hołotą.
Nigdy nie myślałem, że to napiszę, ale dziś robię to z ogromną przyjemnością -
PRZEGRANA WYBORCZA PISU, TO WINA TUSKA!!!!!! PANIE PREMIERZE, DZIĘKUJEMY I NISKO SIĘ KŁANIAMY!!!