Chciałęm tylko powiedzieć, że pisanie o przyszłym premierze "szmata" itd jest karalne. Wszystkie te wątki będą drukowane i przekazywane do prokuratury przez działaczy PO. Wówczas pośmiejejmy się razem.
Nie strasz głupku 13:23; nie baw się w Mazgułe, bo nikt się tego nie boi. Na drugiej szali jest 10 krotnie więcej.
A'propos, tak zachowują się bojówki PO: X"Ty śmieciu pierdo…y!” - wykrzyczał podczas debaty wyborczej w studiu @RadioOpole do ministra @JKowalski_posel niejaki Adam Mazguła, były członek PZPR, oficer stanu wojennego! W studiu radiowym był obecny z ramienia PO, a konkretnie posła Tomasza Kostusia"
https://wpolityce.pl/polityka/665606-skandaliczne-sceny-mazgula-zaatakowal-w-studiu-kowalskiego
Kultura dyskusji publicznej w ostatnim okresie bardzo się obniżyła co jest niewątpliwą zasługą odchodzących tzw. elit.
Co czeka polskie "Błyskawice"....
Każdego dnia w Niemczech co najmniej jedna kobieta pada ofiarą zbiorowego gwałtu.
Liczba przestępstw seksualnych w Niemczech osiągnęła nowy, niebezpieczny poziom. W 2022 roku policja federalna zarejestrowała 11900 tego typu spraw, w tym 789 dotyczących gwałtów zbiorowych. Rok wcześniej odnotowano ich 677, co oznacza wzrost o 16,55 proc. - wskazuje "Bild".
"To przerażające!" - komentuje najpoczytniejszy niemiecki tabloid, wskazując regiony, w których odnotowano największy wzrost gwałtów zbiorowych. I tak w Bremie w ciągu roku ich liczba zwiększyła się ponad dwukrotnie (19 przypadków), a w Nadrenii Północnej-Westfalii nastąpił wzrost o 40 proc. (246). W Badenii-Wirtembergii policja odnotowała 51 przypadków, w Dolnej Saksonii - 110, Nadrenii-Palatynacie - 48, Saksonii - 16, Szlezwiku-Holsztynie - 15, a w Turyngii - 5. "61,3 proc. przestępstw odnotowano w miastach powyżej 100 tys. mieszkańców. Gwałty zbiorowe są zjawiskiem dotykającym przede wszystkim duże miasta" - pisze dziennik zza Odry.
13:23, a mogę nazywać przyszłego premiera po kaszubsku tzn pies, burek? Czy to mnie uchroni przed "płokulatulą"?
Spróbuj ,a przekonasz się. Po co pytasz, tylko żebyś nie mówił później że byłeś pijany jak kiedyś.
Możesz przekazać swojemu premierowi burkowi, że ja nigdy nie doprowadzam się do stanu upojenia alkoholowego i mam czystą kartotekę:)) niuchsj dalej ratlerek, bo zgubiłeś trop:;
Te pisowcy muszę się spytać tego waszego prezydenta czy jeżeli oglądałem zieloną granicę cztery razy to jestem świnią do kwadratu czy do potęgi czwartej
Co to tak nagle zmieniają się poglady PMM
To PSL fajny, to kompromis aborcyjny był dobry, itd
Aleś pan chwiejny - a trzeba było słuchać suwerena a nie kaczenki
Nikt mi nie wmówi ze obecny jeszcze rząd i głowa państwa robią wszystko dla dla dobra ojczyzny
Tam nie ma ludzi których los ludzi ojczyzny co znaczy
Oni są tylko mocni w gębie a czyny wskazują na co innego
zobaczyli ze dla wolnych ludzi sà rzeczy ważniejsze niż straszenie i kupowanie glosow za benefity
Mysle ze przyszły koalicyjny rząd nie popsuje tego
Przekop Mierzei Wiślanej miał kosztować 800 mln. Ostatecznie kosztował blisko 2 mld., co zatajono.
Przekop nie spełnia swojej podstawowej funkcji. Sprawę zbadała NIK.
Mierzeja Wiślana powinna być przekopana zaraz po tym jak kacapy zabrały nam Królewiec. Po wojnie to kacapy były przeciw przekopowi. A dziś kto? W mojej ocenie to pożyteczni idioci. Bo nie dopuszczam do siebie myśli, że Polak działa na rzecz kacapów.
Wybory i PO wyborach
Zmiany oby nie na gorsze
Niepodległa Suwerenna Ojczyzna