Zachowanie tuska to lekceważenie wyborców Polaków nawet jeśli nie głosowali na niego.. żenujące
13;07
POtrzebny słownik
Oraz trochę wiedzy
Z przemówienia Sawickiego nic takiego nie wynikało, wręcz odwrotnie. W tej kadencji nie ma szans na przegłosowanie lewackich pomysłów typu aborcja czy walka z Kościołem. U bardzo dobrze że tak jest.
Oj żal opuszczać stołki
Witkowa nie powinna zostać wybrana na wicemarszałkiem ona pokazała już swoje zachowanie
Pierwsza decyzja Hołowni? Likwidacja barierek wokół Sejmu. Do demontażu ruszyli "Babcia Kasia", Kramek, Obywatele RP. "Sejm jest nasz!".
Czyli 8 gwiazdek w akcji totalnej demokracji:)))
Już niedługo zatęskni za tymi barierkami jeśli tak będzie się zachowywał gościu 17:39.
Obecni też będą je opuszczać 17:28 i to znacznie szybciej niż im się wydaje. Ta kadencja potrwa maksymalnie dwa lata.
"mieliśmy do czynienia z niebywałym poziomem chamstwa, agresji, grubiaństwa".
Prawdę Kaczor powiedział.
Zapomniał tylko dodać,że to chamstwo, agresje i grubiaństwo to prezentował jego PiSowska mafia.
Nie wspominając już o oczywistym złodziejstwie, bandytyzmie, zastraszaniu i szpiegowaniu Pegasusem
Dzisiejsze "przeboje katolickiego umiłowania bliźnich" z kuluarów sejmowych(podczas rozmów z dziennikarzami) w wydaniu Kaczyńskiego:
"niemieckie chamstwo", "Tusk zachowuje się jak ostatni lump".
Nie wiem, jak Tusk, ale ja bym nie darował.
Tu nie trzeba widzenia 18:56. Nie sądzisz chyba że ta egzotyczna koalicja przetrwa całą kadencję ? Jeśli tak to albo nie znasz się na polityce, albo jesteś strasznie naiwny. Mało tego, jeśli będą zachowywać się tak jak dzisiaj to grozi nam wojna domowa.
21:44 "PISIORY PRZEZ 8 LAT MIAŁY PEŁNE KIESZENIE, TERAZ MAJĄ PEŁNE GACIE" i aby jakoś się pocieszyć i nie dostać obłędu straszą tych z Koalicji:)Oni się bardziej spodziewali końca świata niż tego, że przegrają wybory i stąd dziś te spazmy, histerie i lęk o kary i przepadek wszystkiego. Mają rację, bo po tym, co przez 8 lat z sędziami wyprawiali, na taryfę ulgową w sądach liczyć nie mogą, w żadnym przypadku.
To nie będzie dla Tuska dobry czas, al jak to mówią " Jak Bóg chce cię ukarać, spełnia twoje marzenia"