Ja też jestem człowiekiem, który jest ciekaw. Dlatego zadaję pytania.
Znikające wątki.. czyżby cenzura? Axel Springer?
Obłuda
„Mieszkanie prawem nie towarem!“ - krzyczy Lewica.
Śmiszek ma ich... siedem. Wieczorek też nie narzeka
Do wyborów parlamentarnych w 2023 roku Lewica szła z postulatem o łatwiejszy dostęp do mieszkań. Jak wynika z opublikowanych przez Sejm oświadczeń majątkowych, część polityków ugrupowania z pewnością na obecny stan rzeczy nie narzeka. Sam partner Roberta Biedronia ma prawo do całości lub części kilku nieruchomości.
Za wspieranie tusska nie liczcie na litość od Polaków.
Patryk Jaki i powyborcze spojrzenie: Mam wrażenie, że również w naszym obozie wiele osób tak naprawdę wstydziło się bronić prawdziwego konserwatyzmu, bo np. bało się walca medialnego. Ale moim zdaniem były trzy główne grzechy. Zaniedbanie, brak definicji, jaką prawicą chcemy być i lenistwo. Z badań wynika, że najwięcej ludzi w Polsce podejmuje decyzje polityczne pod wpływem informacji z internetu i mediów społecznościowych. A tam od lat brakowało naszej, jako obozu, koronkowej pracy."
To do was, lokalni PIS-owcy LENIE!
15:07 nie ma czasu na studzenie emocji. Kraj chcą przejąć zdrajcy antypolacy. Trzeba działać.
Przykład działania :
Mordercy i złodzieje na wolność, spadki do zwrotu i wracacie do… poprzednich małżonków
Jeśli miałeś pecha i otrzymałeś prawomocny rozwód od „neosędziego”, a potem zawarłeś nowy ślub, to okaże się, że jest on nieważny i musisz wrócić do poprzedniego małżonka. Podobnie ze spadkiem – nieważne, że kupiłeś za niego mieszkanie. Teraz będziesz musiał go zwrócić. Ale będzie jeszcze lepiej: pedofile, mordercy i wszelkiej maści kryminaliści wkrótce mogą się stać beneficjentami pomysłów działaczy Iustitii, jeśli wejdą one w życie. Bo chcą oni – wspierani przez polityków Platformy Obywatelskiej – podważyć status 3 tys. sędziów, którzy przez minione sześć lat wydali około 6 milionów rozmaitych decyzji, m.in. wyroków.
Widzę że PiS policji lepiej wychodzi pałowanie kobiet niż zatrzymywanie przestępców. Ale co się dziwić jak ich komendant strzela se w biurze z granatnika w pokoju.
06:28, dzisiaj na konto wpłynie ci mniej kopiejek, bo nie stosujesz się do wytycznych Moskwy i nie czytasz smsów które do ciebie piszą z przekazem dnia. Przestępca już dawno złapany.
Nowy rząd jeszcze nie rządzi, a już pierwsze afery.