Dwu tygodniowy minister MSW vel Sęk cuś tam pojechał spotkać się z ministrem Węgier który dostał odznaczenie od putina i co wy na to pisdzielce?
17:56 PIS to Polacy patrioci. Nie wmówisz nam swojej narracji!!
pierwsza ustawa wycofana wiatry POwialy
vel Sęk ściska dłoń węgierskiego ministra co dostał odznaczenie od Putina brawo pisiory !
18:25 jakie odznaczenie?? Donice ze złota? Tak jak zdrajca Polski tussk??
20:25 co tam jakieś bylejakie odznaczenie.
Prawdziwi przyjaciele putina dostają garniec ze złotem. Tak jak Donald her tusk.
Może była tam impreza w stylu tej z Dąbrowy Górniczej?
Super w Niemczech zaczyna się recesja. W końcu Niemcy będą kupowali mniej towarów wyprodukowanych w Polsce. Ja jestem zadowolony.
Okazało się że Szymczyk miał w sumie 3 granatniki i gorzołę w gabinecie.
Z nowych ustaleń RMF FM wynika, że śledczy zabezpieczyli w gabinecie gen. Jarosława Szymczyka, Komendanta Głównego Policji, trzy granatniki oraz trzy butelki alkoholu.
Marszałek ze średnim wykształceniem! Przyszły premier bez dachu nad głową!
Hołownia rubryka: wykształcenie - "średnie ogólne".
Hołownia ukończył Społeczne Liceum Ogólnokształcące Społecznego Towarzystwa Oświatowego w Białymstoku, a następnie studiował psychologię w SWPS w Warszawie, ale nie złożył pracy magisterskiej, przez co nie ma tytułu magistra.
Tusk w oświadczeniu majątkowym nie posiada żadnego mieszkania, domu ani innej nieruchomości.
W tej kadencji sejmu nie będzie mniejszości niemieckiej. Będzie większość:))
W tej chwili kupujemy od Niemców 600 MW prądu ( możecie sprawdzić na portalu PSE.PL) Cena prądu W Niemczech to 70 euro za MWh a w Polsce 110 MWh. Czy pisowcy oddadzą mi różnicę?