Wielka rosja, a nie szmata z zachodu.
Tak Dla Polski to takie stowarzyszenie samorządowców będą startować do parlamentu
No cóż. Widocznie obecna władza tak się obawia wyników, że robi wszystko aby się zabezpieczyć. Kampania trwająca już 5 lat, TVP na pierwszych kanałach, teraz to mieszanie w wyborach w roku wyborczym. To tylko pokazuje, że jak się nie chce skończyć powrotem do historii trzeba głosować przeciwko tych neokomunistą. I nie mówi, że trzeba głosować na PO. Trzeba głosować na jak najwięcej ich przeciwników, by ktoś patrzył im na ręce, a te jak wiadomo, tylko czyhają kiedy obywatel nie patrzy, aby go ograbić.
13:34, pilny uczeń wieczorowej podstawówki TVNazi... kiedyś "śmiercionośne koperty", teraz " mieszanie w wyborach" , neokomunisci... litości!!
13:47 Ty za to wierny uczeń szczujni TVP, co widać to błędach w języku polskim.
Polski patriota krzyczący o patriotyzmie, a jednocześnie z brakiem szacunku do polskiego języka? Coś jak gruby, który pouczałby jak schudnąć.
13:51, błąd to kiedyś zrobił twój stary, że nie uważał i wyszła z tego ofiara przemysłu gumowego.
14:31 Czyli miałem rację. Jesteś po naukach nienawiści w TVP. Szczerze? Nie zaskoczyło mnie to wcale.
Kabaret TEY - Pani Pelagia część 1 i 2 https://www.youtube.com/watch?v=n4ytw3GPzBE
Już niedługo znowu będzie śmieszył, jak tylko rząd skończy nam reaktywacje tamtych czasów. Będzie:
- Pani, a ile wy tych samochodów elektrycznych tam robicie?
- A dla kogo ten wywiad?
- Dla TVP
- A to powiem bez mała pińcet
Socjalizm = komunizm. Won stad szmatlawce
kraje brics chcą stwożyć własną walutę żeby się uwolnić od dyktatury zachodu, pozostanie wyprowadzka do jednego z krajów BRICS
Myślę, że wszyscy wiedzą ale warto przypomnieć.
Jakakolwiek forma wspierania platformy traktowana będzie jak kolaborowanie z zdrajcą Polski!!
I kto będzie ich ścigał? Ten skorumpowany komendant od granatnika?
Tylko zdrajcy protestują..nawet Ukraina wie że Rudy to wysłannik Niemiec i koleś ruskich