Tak tylko ad vocem... tiny.pl/w9w17
Przecież to jest mega śmieszne i nawet ten z KMN się usmiechał :)
Nie ma innej opcji jak PiS bo ; na zdrajców, pedałów,kolorowych nie będziemy głosować
PiS to uratował..bo już prawie byliśmy sprzedani Niemcom i ruskim. Przypomnij sobie uściski Tuska z putinem
Ciekawe kto od ruskich tysiące ton węgla kupił a pozamykal polskie kopalnie? Nie ekipa kaczysty?
Musisz być bardzo ograniczony intelektualnie skoro przedkladasz wygląd na pierwsze miejsce, a nie jakim ktoś jest politykiem
Gdzie jest wrak? I co ustalił antoś przez te wszystkie lata? A ile przy tym zarobił bo ukradł to chyba nie na miejscu. ..
17:19 czy ty jesteś jakiś niedorozwinięty? Czy ty myślisz, że uda ci sie zakłamać historie?
Przecież to zdrajcy z opozycji naciskali żeby zamykać polskie kopalnie.
Popatrzcie ludzie jak oni manipulują żeby dojść do władzy.
Turów do zamknięcia! Kto to manifestował?
Nie Tak było?
Tusk wszedł na grabie reklamówka z Biedronki i teraz lokalni siedzą i tłuką te wątki i posty. A naród pamięta i ZDRADY NIE WYBACZA!
Jezeli chodzi o wybory samorzadowe to mój glos bedzie miał RMM, a w parlamentarnych zaglosuje za tych co bronią polskiej racji stanu!!!
Prawdopodobnie chodzi o Radio MMaryja ;-) Prawidłowy akronim to chyba RRMMM, czyli jakby na to nie patrzeć to i tak wychodzi RRadio MMMaryja :D
Czyli rozdwojenie jaźni masz.
Nie wiem czy rozdwojenie jazni, ale wiem ze wole Żabkę od Biedronki ;)
21.58 ty to nie narod takze pakuj sie na Ukraine
Skoro jest tak dobrze to czemu brakuje węgla? A kto od 7 lat sprawuje władzę, mam wątpliwości kto tu jest niedorozwiniętych. ..
Ja i cała moja rodzina głosujemy na obecnie rządzących, ktorzy są gwarantami dobrobytu zwyklych Polaków.