Ja i moja rodzina jesteśmy dumni że głosujemy na PIS. Całym sercem wspieramy Naczelnika Państwa Jarosława Kaczyńskiego. Bóg Honor Ojczyzna
I likwidacja gotówki. Nie bez powodu systematycznie rząd zmniejsza wielkość dozwolonej transakcji gotówkowej. Gotują was powoli. Pis tylko mówi, że tego nie chce. Coś jak z imigrantami . Niby nie przyjmuje, a to właśnie za ich rządów mamy ich największy przyrost (i to pomijając ludzi z Ukrainy).
14.25 pakuj sie i wypad na ukraine zdrajco upa
Czy można Was Kochani Forumowicze prosić o kulturalne wpisy, mogą być krytyczne, ale w grzecznej formie i merytoryczne. Są obszary Gdzie trzeba poprawić, krytykować, podpowiadać ale nie obrażajmy się nawzajem i bez wyzwisk. Dziękuję.
Pamiętajmy za kogo kadencji wprowadzono przepis, że już swoich nasion nawet nie można sprzedawać, bo sankcje karne.
Wolność umiera powoli i w ciszy.
17:25 idioto yebany PIS to Polska. A jak ci się coś nie podoba to wypie##alaj do ruskich albo niemców ruskowo tuskowy yebany antypolaku!!
Dawno nie było przypominane i antypolaków trochę poniosło, dlatego przypomnę żeby nie było wątpliwości.
Jakakolwiek forma wspierania platformy traktowana będzie jak kolaborowanie z zdrajcą Polski!!
Antypolskie upaince z pisu, bedziecie rozliczeni niebawem. Won
16:41 Głosowałem na PIS. Spróbuj mnie z Polski wygonić robaczku malutki.
Czyli jesteś odpowiedzialny za współudział w defraudacjach. No, ale wiadomo. Polskość to polskość. Polak Polakowi Polakiem.
Czy w tym roku Sasin tez bedzie drukowal karty wyborcze u Niemca?
Czy w tym roku Sasin tez bedzie drukowal karty wyborcze u Niemca?
a jakie to ma znaczenie? oni pozniej palą te karki z krzyżykami. poproś żeby ci pokazali imiona i nazwiska kto na nich glosowal
Marek Skowroński, biegły sądowy z zakresu psychologii klinicznej, donosi o chęci rządu bolszewicko-faszystowskiego do pozamykania ludzi w psychiatryku w imię przygotowania do kolejnej pandemii. Według jego zawiadomienia do prokuratury, Ministerstwo Zdrowia dopuściło się przestępstwa, kiedy przymusowo umieściło w szpitalu psychiatrycznym osoby, które nie wierzyły w istnienie pandemii. To nie pierwszy raz, kiedy rząd podejmuje kontrowersyjne działania w walce z pandemią. Jednakże przymusowe zamknięcia w psychiatrykach wywołują jeszcze większe oburzenie i niepokój w społeczeństwie. Czy rząd naprawdę chce chronić ludzi, czy może raczej chce ich uciszyć i ukryć pod płaszczykiem zdrowia psychicznego?
https://wolnosc.tv/marek-skowronski-chca-nas-na-sile-pozamykac-w-psychiatryku/
Jeżeli w Ostrowcu wygra PIS, to będzie jasne że jesteśmy zaściankiem, miastem starych, zmanipulowanych i zaślepionych ludzi przez TVP i starego, nie znającego życia, co to odchowanie i wykształcenie dzieci, jak funkcjonuje rodzina, zdziwaczałego człowieka.
Co ty bredzisz? Jakiś kolo pisze że " na siłę zamkną w psychiatryku" Pokaż mi wariata który da się zamknąć z własnej woli.
Spora intensywności antypolskich ruskowo tuskowych troli.
I te ruskie trolle zawsze jakos dziwnie chwala pis za walke z ue.