cała prawda o popis
Wiadomo. Przecież jak to premier mówił? "Ludzie są tak głupi, że to działa" ?.
13:48 wy antypolacy osiągnęliście apogeum kłamstwa. To już wchodzi na kolejny level. Pisanie historii na nowo. Surrealizm, alternatywna rzeczywistość. Zdrada kraju. Polacy was za to rozliczą.
Są takie ciemności, których nawet największa jasność nie jest w stanie oświetlić.
11.42 ty banderowcu niebawem dostaniesz kopa w dupe i wio na wschod!
Kto się chce kąpać w szambie PoPisu to jego sprawa. U mnie już przekroczyli czerwoną linię i pozostaje mi tylko Nowa Nadzieja z Konfederacją.
Wszystko jasne:
Nie byłoby wojny, gdyby nie cyniczna polityka Gherarda Schroedera, Angeli Merkrel i ich pomocników, takich jak proniemiecki, prorosyjski Donald Tusk. - mówił w rozmowie z Michałem Rachoniem wiceminister rolnictwa Janusz Kowalski. Polityk przypomniał, że Solidarna Polska proponuje utworzenie w tej sprawie komisji śledczej, a akt oskarżenia dla polityka Platformy "jest w zasadzie gotowy".
Oj Parówo. Ja już na Pis wydałem wyrok i najlepsze, że moi rodzice, którzy głosowali na Pis teraz już nie zamierzają. Pytanie tylko. Ile takich rodzin będzie w Polsce? Oj będzie się działo. Mam nadzieje, że końcu Polacy zmądrzeją i przestaną wspierać to bagno z PiS i PO.