Razem z tymi strzelą co wieszali na szubienicach portrety
Można Kaczyńskiego nie lubić ale bije na głowę konkurentów politycznych w aspekcie merytorycznym i nie tylko
12:55. W jakim względzie? Mój Boże wybaczam ci, bo nie wiesz, co mówisz.
Tylko Prezes Kaczyński i PiS to opcja dla niepodległej i bogatej Polski. W tych nadchodzących wyborach będzie ciazyla szczególna odpowiedzialność na wszystkich rodakach i wybór pomiędzy stabilnością, dobrobytem, który gwarantuje PiS a bieda, ktora niechybnie zafunduje Polakom opozycja.
Bieda to była za Tuska A teraz jest znacznie lepiej tylko ludzie zapominają jak im dobrze i zaczynaja narzekać.
14:04. Dodaj jeszcze, że nikt ci nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne - cytując twojego idola. Naprawdę wierzysz w to, że kogoś przekonają twoje brednie i kogoś obchodzi dlaczego usiłujesz manipulować? Wszyscy nagle spadli z kosmosu na ziemię, nic nie widzą, nic nie słyszą, są nieświadomi co się dzieje w Polsce i tylko liczą na to, jaką prawdę objawioną ty im ogłosisz? Weź spier...... j biegusiem, bo mogę nie zdzierżyć i w końcu dowiesz się całej prawdy o sobie.
13:19. Jest samo południe, a ty już najebany na maxa. Dasz radę dożyć do wieczora, bo wiek masz już swój i dziesiątki lat picia za sobą - serce musi powiedzieć stop! ale jakoś dziwnie mi cię nie szkoda, bo po co żałować jednego debila mniej?
Poczytaj historię, tam pisze kto strzelał do górników gamoniu.
Do górników ostatnie strzelanie miało miejsce, kiedy rządziło PO i PSL. Kutasie.
https://niezalezna.pl/474216-gornik-do-ktorego-strzelano-za-czasow-rzadow-po-psl-opisal-jakie-odniosl-obrazenia-sa-przerazajace-wideo
Tutaj ku.wo, suko z 01:04 masz dowód.
14:46 po wpisie widać, że masz chyba z 12 lat i nie pamiętasz Polski sprzed 2015 roku. Teraz jest o niebo lepiej w Polsce.
A poza tym tusk zdradził Polskę.
I to go wyklucza z polskiej polityki.
6.48 doskonale pamietamy syf za koalicji pis samoobrona lpr 2005-2007, afera gruntowa wyjasniona?