13.55 musisz zmienić kanał bo TVP zrobiło ci straszne spustoszenie w głowie
Za Tuska to była bida z nędzą,ledwo na chleb z mlekiem starczało,a zasiłek rodzinny wynosił 50 - 60 złoty, a i tego wiele rodzin nie dostawało ,bo przekraczali dochody., Ha ha, ha żyło się dobrze tylko złodziejom i hochsztaplerom
Jak się nie pracowało to była nędza. Teraz socjaliści zabierają tym, którym chce się jeszcze pracować i dają takim jak ty. Czas na zmiany.
Za tyle dobrego, która dał PIS,nie wyobrażam sobie głosować na kogoś innego. Podobnie myśli moja rodzina, znajomi, sąsiedzi.
Za tle złego, którego wprowadził PiS, nie wyobrażam sobie głosować na nich. Podobnie myśli moja rodzina, znajomi, sąsiedzi, współpracownicy, kelnerzy, barmani, kierowcy tirów, panie fryzjerki, naukowcy, myśliwi itd.
Jak to powiedział emeryt z rodziny:
"żyje na tym świecie 70 pare lat, ale takiego dziadostwa jak teraz to nie widziałem"
Ta. Może jeszcze papież też.
Aleśta głupce. 17:29 tobie kij w oko. Ale rodzinę i sąsiadów sprzedałeś.
60
Przecież PiS i tak wygra dlatego Tusk wyprowadza ludzi na ulicę bo wie o przegranej
I dlatego w roku wyborczym miesza w ordynacji i robi jakieś komisje? Brzmi logicznie.
Parafrazując: "Musimy anulować Tuska, bo przegramy"
Przypominam ze popieranie Pis to kolabaoracja z banderowcami i zdrada ojczyzny. Won