11:40, ostrowczanin vel wezyr, żebyś ty kiedykolwiek osiągnął poziom tych "tumanów" musiał byś wysoko podskoczyć, najlepiej na trampolinie. Ale miło, że pozdrawiasz tych 3-7 "mądrych" mieszkańców Starachowic.
19:23. Widzę, że jest gorzej niż myślałem. Jeśli urojenia wchodzą już w grę, to ani chybi schiza na 100 procent. Właściwie, to od dawna już miałem takie podejrzenia, ale niech się wypowiedzą specjaliści. Wezyr, pozdrawiam i kimkolwiek jesteś, już Cię lubię.
Super że Kaczyński wraca do nierządu tym bardziej będzie większa przegrana w wyborach
9;44 ty to jeden z wyznawców rzadu
Pamiętaj oni publicznie nie przeklinają i nie wyzywają oni publicznie to się modlą i pląsają w Toruniu
Także do kościoła i w tany
A od opozycji się odczep
12:55, jak już się wyrzygales, to teraz umyj się, ubierz kolorowe szmatki podobne do tęczy i w tany na paradę, wypnij pupę koledze, bo chyba jesteś nowoczesny, otwarty na świat i tolerancyjny, prawda?
Aco to nieprawda?
80 latek I trochę młodsi rządzą I umierają kobiety bo poroni u musi umrzeć bez pomocy?
Rządzą tacy dupami kobiet i je poniewierają a sami.....?
Dosc
13:15 nie jestem ty kim co opisujesz
Bardzo się mylisz co do mojej osoby
A ty przestań już ujadać i weź siebie bromu na wstrzymanie
Pozdrawiam i życzę miłego popołudnia wszystkim
Żadnych rozczarowań nie mam 12:23, wręcz przeciwnie. Jestem jak nigdy pewien, że PI$ jest najlepszym rządem od 1989 roku. Na jesieni pokażemy Tuskowi gdzie jego miejsce. Usłyszy gromkie, lemparcie hasełko...
Przegrana Tuska jak najbardziej 11:50.
W Twoich snach 07:05. Na szczęście ludzie jeszcze nie zwariowali.
Podobno tylko dla Polaków?
Glosowanie na pis to popieranie banderyzmu i robienie z ojczyzny bialorusi. Wylecicie na kopach