05.27, wybory samorządowe w 2014 były demokratyczne, poza drobnymi icydentami trudno coś zarzucić
To gdzie ta konwencja pisu bo w ŁODZI już nie brak chętnych aby zapełnić halę
8;37 cała prawda ale dołączyłbym i patriotyzm, bo za nim nie idzie tylko mowa ale i czyny
A tu grabią i oszukują swój kraj, tworząc prawo tylko pod siebie
Ja bym jeszcze dołączył imigrantów. Na tym Pis wygrał wybory, a teraz sprowadza tego elementu na potęgę Zacny patriotyzm robienie z Polski multi kulti
Co Ty pleciesz. To PiS postawił się UE w sprawie relokacji. Doinformuj się trochę.
Właśnie się do informowałem i tobie też to zalecam. Tutaj moje informacje,:
https://wykop.pl/cdn/c3201142/3aeb5be2397bc69ddbdcea950aa30600eee580e7433c226fb7de1119e5de884f.jpg
Tak sie ciesze,ze Ludzie sie budza i na jesieni pogonia tych zlodzieji i pozniej rozlicza!
To bardzo źle że PiS się postawil UE, Polska pod rządami tej pisowskiej mafii nie pasuje do demokracji zachodniej, bliżej jej do Rosji i Białorusi
kasiu tylko konfed moze rozliczyc po i pis dziela polske i POLAKOW JESTES JUZ przekonana przez sluszna tv
To nas czeka jakby PO doszło do władzy :
Problemy piwnego imperium Janusza Palikota. Strajk i skargi na brak wypłaty dla pracowników..
Tak Tusk kłamie w sprawie budowy Elektrowni w Młotach! Dworczyk: straszenie ludzi poprzez fake news..
Procesje Bożego Ciała "rażące". Prezydent Poznania z PO: Mam nadzieję, że znikną z naszych miast
Z Palikotem wyskakujesz? Co nas czeka jak PIS będzie kontynuował niszczenie kraju?
"Prezenterka i dziennikarka Marcelina Zawadzka usłyszała w środę wyrok w sprawie tzw. karuzeli VAT-owskiej."
"W 2015 została prezenterką Telewizji Polskiej; współprowadziła program Pytanie na śniadanie"
A to tylko jeden przykład z tysięcy takich.
Albo ten:
"Bartłomiej Misiewicz prawomocnie skazany za nielegalną reklamę wódki na Twitterze. Warszawski sąd okręgowy utrzymał w piątek wyrok skazujący byłego rzecznika MON Bartłomieja Misiewicza na 20 tys. zł grzywny za niezgodne z prawem reklamowanie wódki "Misiewiczówka" w postach na Twitterze"
Same gwiazdy.
Nie wiecie nic o bonach turystycznych? Mieli dawać znow a wakacje za pasem. Coś się dzieje w tym temacie?
Mam nadzieję, że nic. Nawet by mi się nie chciało iść po te 300zł. Najwyżej nie będzie wakacji.
Tusk nie uczyni więcej niż PiS uczynił
Boleśnie się przekona o tym wielu
Może zadowoleni będą oszuści Vatowscy, oszuści biznesu większego i mniejszego,zwolennicy euro i zjednoczonej Europy pod wodzą Niemiec
Pewnie dadzo, bo oni kradno, bo kradno masowo ale trochę się dzielo i dotrzymujo słowa. Jak zapowiadali w 2015 roku Polskę w ruinie, to ruinę dziś w 2023 roku mamy w każdej dziedzinie życia w naszym kraju.
Po tez kradło ale nue tyle! PiS to robi już jawnie i wszedzie! Doprowadzili do bankructwa wszystko!