Czy PO coś w tej materii może zmienić?
Czarne chmury nad Ojczyzną
Czarne chmury nad PO. Ojczyzna PO to niemcy. Czarne chmury nad niemcami.
W gm Bodzechow PiS nie wygra. Każdemu się Pan Andrzej vel nożyczki przejadł i to mocno.
Płacili za prąd 4000zł przyszedł rachunek 21.000. Od jutra się zamykają
najpopularniejsze burgery w Rzeszowie od 9 lat. Zaraz przyjdzie jakiś pisior i mi tutaj powie że "to wina Putina" :) a dlaczego Czesi jakoś nie klękneli przed unią i nie zamknęli całkiem kopalń a te które zamkneli to nie zalali jak pis, otwierają? Nawet tacy Czesi nie wykonują na ślepo poleceń klausa szwaba jak pis. Śmieje sie z nas świat, dzięki pis.
https://tarnogorski.info/dostalismy-rachunek-za-prad-dzisiaj-wieczorem-gasimy-swiatlo/
Pachołku kacapski, kto krzyczał że Turów trzeba zamknąć? My też nie klękamy ale są tacy wśród nas którzy mówią jak Bieńkowska że "una musi" Domagali się sankcji na Polskę.
Domagali się sankcji na Polskę a były doradca Tuska Morawiecki na kolanach się zgodził. NO co za pech! Ten kraj w ogóle od 89 jest pechowy.
Cóż, okrągły stół zrobił swoje. Ale ty nie zrozumiesz. Dla ciebie ten kraj. Dla mnie Polska. Mamy rozbieżność.
To nie Polska już tylko kolejny stan usrael. Pisiory sprzedały kraj razem z zasobami naturalnumi i ludźmi do utylizacji przeznaczonymi. Wszystko fogadane jest z putinem a ty wierzysz w medialną szopke jak ze srowid.
Do 89 roku było cacy? Teraz wiemy kim jesteś komuszku.
Po fuzji orlenu z pgnig NAGLE znalazło złoża gazu w tym nieszczęśliwym kraju pomiędzy jeszcze bugiem a odrą. NO CO ZA PRZYPADEK. Czy polkojęzyczny nierząd warszawski chce nas okraść do gołej ziemi? Polecam Ator analiza.
Naucz się pisać poprawnie po polsku nieszczęśliwy człowieku dopiero dziel się swoimi mądrościami.
Administratorze, kasuj posty analfabetów ośmieszających Twoje Forum i to miasto.
Już jakiś pisior - zdrajca Polski i Polaków skopiował mój nick bo nie może przełknąć prawdy. Wszystk nprzez to że na foliarza sie nie moge zalogować.