Który radny z Pis da radę załatwić śmigłowiec na imprezę grilliową?
Mamy demokrację więc każdy ma prawo mieć swoje zdanie 16:59. Wygra lepszy i tyle. Moim zdaniem będzie to PIS a referendum to święto demokracji i wstyd nie brać w nim udziału.
19:17. Sam/a sobie zaprzeczasz pisząc, że wygra lepszy, bo jeśli tak, to nie może to być pis, gdyż jest najgorszym rządem od roku 1989. Udział w referendum winien być dobrowolny, a nie przymusowy, przy okazji pobytu w lokalu wyborczym z powodu wyborów. Cóż, nie pierwszy to przekręt obecnie rządzących, ale jestem pewien, że ostatni.
To Ty sobie zaprzeczasz 19:29. Napisałem przecież że mamy demokrację i każdy ma mieć swoje zdanie, prawda ? No więc moje jest takie, że PIS wygra bo to najlepszy rząd po 89 roku, przez dwie kadencje rządzi samodzielnie i nadal ma wysokie poparcie. Nikomu dotychczas się to nie udało u raczej nikomu innemu się nie uda, przynajmniej nic na to nie wskazuje. To, że Ty masz inne zdanie to Twoje prawo ale nie oznacza to że każdy tak myśli. Póki co to PIS jest na czele mimo ciągłej nagonki i dwóch kadencja rządów, z czego ta druga była naprawdę ciężka a mimo to dali radę. Tak więc już niedługo przekonamy się kto ma rację, ja jestem dobrej myśli.
O jakim przymusie Ty piszesz 19:39 ? Udział w referendum jest dobrowolny, mimo wyborów.
Święto demokracji? Święto demokracji to by było jakby było pytanie odnośnie aborcji.
Ja i moja rodzina olewamy referendum, nawet nie wezmiemy kart do glosowania
Aborcja to indywidualna sprawa każdego człowieka. Nie chcę płacić za puszczalskie. Tak jak jest teraz powinno pozostać.
Na jesieni kolejna fala covid takze wybory w maskach i dla zaszczepionych
Wszyscy już zapomnieli o przekrętach Dudy i Trzaskowskiego w zbieraniu podpisów? 2mln i 1,2mln w czasie największego lockdownu, gdzie nawet z psem, żeby wyjść trzeba było mieć powód? I to w tym czasie takie liczby podpisów?
A w PiS-ie zbierają już podpisy choc nie ma jeszcze list wyborczych
Można - można kto zabroni
10:18, wszyscy już zbierają podpisy jełopie. Mam nadzieję, że taka ameba jak ty, jeszcze nie ma praw wyborczych.
Patrzta się jak to działa - wystarczy uderzyć w Ostrowcu, a w Starachowicach boli - wpis z godz.10:27. Patrzta się też na prawidłowość - wyznawcy, oddając cios zawsze przy tym wzmacniają go inwektywą, czego nie odnotowuje się w wypowiedziach zwolenników opozycji. To prosty test na słabość, desperację i niewyobrażalny strach wielbicieli jedynie słusznej partii. Kultury wypowiedzi nigdy tym osobnikom nie można było zarzucić, ale obecnie to już jest furia pomieszana z obłędem.
Wtedy raz na zawsze temat aborcji byłby załatwiony 19:31, zakaz i tyle.
Ale durnie..czy wy myślicie że politycy tak dbają o wasz status społeczny.. skaczecie sobie do gardeł a jesteście tylko mięsem wyborczym. Dał już przykład Górczyński. Następny przykład..mój dobry znajomy, zagorzały przeciwnik PiSu jedzie sobie z żoną do prywatnej kliniki na operację,przez dwa tygodnie opieka na najwyższym poziomie (poręczenia przez innego prezia). W rozmowach strasznie narzeka jaka to nędza w Polsce przez PiS itd itp. Żenada
I miska ryżu Morawieckiego się kłania tłuste koty na bogato a plebes szczaw