Nie no, uzasadnienie żeby głosować na starych bo wszystko umieją a nic nie zrobili jest przekonywujące. Głosować tylko nie na urzędników, nie na nauczycieli. Głosować tylko na ludzi którzy prowadza biznes lub pracują w tym biznesie.
Patrzcie na człowieka i jego opinie :) tak będzie najlepiej. Plus to jakie ma założenia w wyborach. Bo jak ktoś startujący tylko dobrze wygląda i się uśmiecha, a wiadomo co to za typ w obyciu z ludźmi to też nie ma co na takiego głosować.
Łakomiec i cała reszta członków byłego KWW Jarosława Górczyńskiego spod znaku złotej monety. Co o nich sądzicie?
Co? A wszystko to co powyżej. Mają doświadczenie w braku efektów. Nie widzę perspektyw dla tego miasta z takim podejściem.
Kto tam wstępuje tego ja nie szanuje
Bardzo fajni ludzie gorzej z tymi z PiSu .
Zdecydowanie lepsi od zdesperowanych od kaczki szczególnie
Też tak uważam, będę szukać przedsiębiorców. Jak ktoś potrafi utrzymać się w Ostrowcu to poradzi sobie tez z burdelem w mieście. Starzy już się nasiedzieli. W Perspektywie jest podobno dużo ludzi z firm.
Nie głosować na lekarzy. Niech się zajmą tym co powinni a nie polityką. To samo tyczy się nauczycieli.
Temu miastu potrzeba kopa , trzeba fachowców, ludzi widzących problemy a nie koryto. Najwięcej takich jest w perspektywie, pomijając tych co są radnymi. Tam są osoby mogące bardzo rozwinąć miasto I powiat.
Tylko nowi i młodzi.ac im żeby się wykazali inne myślenie a nie ciągle klika stara.
13:17. Zmiana pseudonimu? Dotąd był "Superniania".
* do wpisu z godz. 13:22. Taki godny pseudonim, to po aferze z podsłuchiwaniem pracowników urzędu przy pomocy elektronicznej niani:)))
11:30
Wybrać ludzi z Perspektywy tylko dlatego, że są nowi, dlatego, że jestem przeciw aktualnej sytuacji?
Tak więc po kolei proszę tu na forum przedstawić swoich kandydatów, ich osiągnięcia w życiu zawodowym, stan majątkowy i program dla miasta i mieszkańców. Tylko tu nie o hasła mi chodzi lecz konkretny sposób realizacji swoich pomysłów. I nie zapraszajcie na spotkania, wystarczy, że tutaj się zaprezentujecie.
Wtedy możecie liczyć na moje poparcie.
https://www.se.pl/rzeszow/goracy-striptiz-w-kampanii-samorzadowej-aa-2ge9-SvxT-HyLW.html
14:10
Czyżby u nas też takie ciekawe osoby?