Jak im Unia nie pasuje to wykopac pisowcow do moskwy. Slaba Unia = mocny putin
Od kogo słyszałeś słowo o polexit i odznaczony za reset z Rosją Tusk, stał się pisowcem?:)))
Reżim w Polsce zaczął działać..gdzie ta praworządności??? Co na to mafia z PE..cóż cieszą się.
Bzdury piszesz 07:45. Ta bajka już na nikogo nie działa.
Tusk nic nie świętował 21:55. Ten hejter urządził sobie stan up nasycony mową nienawiści dla swoich wyznawców. Odbije mu się to czkawką w niedzielę.
#BezSpiny: CZY TUSK ZATRUDNI HOLLAND W PAP?
Ha ha ha poslanka KOalicji 13 grudnia oznajmiła o ważnych zmianach ( w linku wyżej -17 minuta), że będzie mozna wchodzić do sejmu z psem!
Reżim PO swojemu...
Siedziba otoczona barierkami, policją... Szydło po debacie w neo-TVP: Nie wiem, czego obecna władza się obawia
- Brałam udział w wielu debatach wyborczych w Telewizji Publicznej i pierwszy raz jest taka sytuacja, że do TVP nie zostały wpuszczone inne media, że musimy zrobić konferencję prasową poza siedzibą telewizji, poza miejscem, na którym zwyczajowo media się z nami spotykały. Dzisiaj Telewizja Publiczna jest otoczona barierkami, stoi policja... Nie wiem, czego się obecna władza obawia - powiedziała podczas konferencji prasowej przed siedzibą neo-TVP wiceprezes PiS Beata Szydło.
Hahaha 0614 zapomniałeś barierki przed sejmem za rządów pisiorow
30 grudnia 2023 Podwyżki dla posłów miałyby objąć właśnie ryczałt na prowadzenie biur poselskich oraz na zakwaterowanie polityków w Warszawie. Pierwszy z nich, który obecnie wynosi 19 tys. złotych, zostałby zwiększony o prognozowany wskaźnik przyszłorocznej inflacji, czyli 6,6 proc. Oznacza to, że od nowego roku posłowie otrzymywaliby na prowadzenie swoich biur 20 254 zł. W drugim przypadku parlamentarzyści otrzymują obecnie zwrot kosztów najmu mieszkania w stolicy do kwoty 3500 złotych. W planach jest jej podniesienie o 14,4 proc., czyli wskaźnika inflacji średniorocznej za 2022 rok. Oznacza to, że polityk, który zdecyduje się zrezygnować z zakwaterowania w Domu Poselskim i wynająć mieszkanie w stolicy otrzyma od Kancelarii Sejmu 4004 złote miesięcznie. https://dorzeczy.pl/ekonomia/531630/w-2024-r-poslowie-moga-otrzymac-podwyzki.html