09:42, mówiłem ci przecwelony czerwony gałganie, żebyś oszczędzał dupę dla kolegów i nowych przybyszów i nie otwierał jej bez powodu, bo ci wątroba wypadnie A w czym stoi na Zebcu twoja madka, która cię kiedyś wysrała, zupełnie mnie nie interesuje, bo moja matka, niestety już nie żyje.
prawica w polskim wydaniu czyli fuzja faszyzmu i komunizmu z Bogiem w tle.
skąd u prawaków tyle nienawiści, zaciekłości i hipokryzji?
mowa nienawiści, którą kato-polactwo opanowało do preferencji to ich główna broń w walce z prawdą
Jak możesz tak się podpisać
Ty nie wiesz zapewne co znaczą te słowa
Nie tykaj Boga dobrze Ci radzę
Twój wpis dobitnie świadczy Co sobay reprezentujesz i jakie wartości
Ps . zaciekłość , nienawiść i hipokryzja wylała się z dużej części obecnego obozu rządzącego.Zwyczajne chamstwo
9:40 przez was w Polsce dojdzie do rewolucji. Polacy sobie nie pozwolą na panoszenie się zdrajców.
Jakakolwiek forma wspierania platformy traktowana będzie jak kolaborowanie z zdrajcą Polski!!
8.48 nastepny ostrowiecki najman sie odezwal xd, takie kurwy socjalne na strzała
Za długo cieszyliśmy się niepodległością..a my nie jesteśmy samoistni..musi ktoś mieć nas pod batem. Tak było od wieków i znów powraca.
Jedzieta autosanem czy jakims niemieckim?
Zapewne niekoniecznie opancerzonym Merkavimem. Zresztą, byłoby to niestosowne, a sprawczo niemożliwe.
Hahaha niemieckimi dewotki pojechaly???