Żona, kampania i lewe kilometrówki.
Myrchę kryje w PKW recenzent jego pracy doktorskiej
Członkowie PKW chcieli zbadać zasadność wykorzystania tzw. kilometrówki przez posła KO Arkadiusza Myrchę podczas kampanii wyborczej. Nie doszło do tego, ponieważ sprzeciwił się temu recenzent jego pracy doktoranckiej - Ryszard Balicki, nominowany do PKW przez partię Tuska. źródło. niezlaeżna.pl
NAWROCKI DOGANIA trzaskowskiego nowy sondaz
https://kryminalne.o2.pl/informacje/marszalek-z-pis-zastraszana-boje-sie-o-swoje-zdrowie-i-zycie-7101719388629664a
Jest super. A to dopiero prekampania. Widać jak ludzie z wielka sympatią przyjmuja Nawrockiego w odróznieniu od Trzaskowskiego, choćby w OSP. Mam nadzieję, ze Polacy zrozumieli, że Polska pikuje mocno politycznie i gospodarczo.
Zauważyliście, że ostatnio na salach, gdzie kampanię prowadzi pisowski kandydat(nie pamiętam nazwiska) oświetlona jest tylko scena, a publiczność pogrążona w ciemnościach.Chyba dlatego, aby nie było widać ciągle tych samych twarzy przywiezionych autokarami :-):-)
Nie ośmieszaj się 11:37. Wiesz co zauważyłem ? Mnóstwo ludzi na spotkaniach z Nawrockim i puste krzesła u Trzaskowskiego. Haha. Mimo, że zwieźli ich autokarami z całej Polski to nie wytrzymali tej jego propagandy. Trzaskowski spada też już w sondażach. Jest lepiej niż myślałem. Polacy to mądry naród.
Autokarami to KO zwoziła ludzi w sobotę 11:37. Na spotkanie z Nawrockim ludzie sami przychodzą.
Dokładnie tak 14:28 Widać młodzież nie dostała instrukcji, żeby nie opuszczać hali przed zakonczeniem wystapienia Trzaskowskiego i wyszło jak wyszło. Trzaskowski odwrócił się do młodzieży, a tu ... puste krzesła:)
Pisowskie Góry żeby uniknąć kary teraz się operują jeden z drugim?
Wcześniej Z teraz ten.?Cyrk pisu?
Masakra.A o ilu machlojach jeszcze nie wiemy a się dowiemy?
Wielki bu
POpatrz swoimi oczami i zobacz prawdę ekranu