7:33 po co tak piszesz? Czemu to służy?
Prowokujesz. Dobrze wiesz że PIS dbał o interes Polski a obecny rząd działa na szkodę Polski.
Na co liczysz wspierając zdrajców?
Ja wiele mogę zrozumieć, ale żeby ćpać od świtu, to już przesada:-) Jaki dziś przekaz dnia w "Niezależnej" - szczujni dla pisowskich bezmózgów, jakich jesteś wzorem?
Taki że nie licz na litość ze strony Polaków za wspieranie zdrajców Polski.
admin mam/maszproblem sa wpisy skandaliczne a blokujesz prawddziwe fakty musisz//? MERYTORYCZNIE prawie wszystkie dane spolecne i gospodarcze bija w ten rzad tylko tym co chcieli xxxxx pis nadal chca im sie to podoba bo to jest dla nich widowiskowe maja za nic konstytucje ,prawo itd. brutalna sila
Tobie jak widać nic już nie pomoże 07:55.
7.26 rozjebanie poczty polskiej, pierwsze z brzegu
Płakać to trzeba nad Twoim rozumem 07:11 bo widać że go zgubiłeś.
Nikt normalny nie ogląda szkła 22:35. Tylko piachem w tryby i polityka na deser. Wolne media a tuskowe TVN won!
Gościu 11:49 super są te programy. Troche relaksu z polityka i humorem. Telewizja "WPolsce24" i TV Republika.
Gdyby dziś odbyły sie wybory parlamentarne, w/g sondazu 41% zagłosowałoby na PIS.
13.32 te twoje sondaze spod mopsu to se wsadz
Zobaczcie jak się firmy z Polski zwijają Beko zamyka dwa zaklady.
Za pisu mialy powstac elektrownie atomowe teraz cisza jak tak dalej pojdzie to wszystko sie zwinie.Ceny energii najwieksze w Europie
Konfederacja to w tej chwili jedna sensowna partia ktora coś chce robic dla Polski.Jada tym eurokratom rowno,a nie uszy skulić i siedziec cicho