Bardzo mi się podobał 18:22. Nawet na chwilę nie przełączyłem nigdzie indziej.
W sprawie naruszania praworządności przez tuska:, "Świat się dowiedział nic nie powiedział"...
Swietne gwiazdy w republice xd xd
8.20 błazen zniewaza polskie barwy
Wszyscy łamiący prawo na polecenie tuska, w razie przegranych wyborów mają zagwarantowane posady w brukseli tak jak np. sienikiewicz.
Skąd w peło taka pewność siebie i poczucie bezkarności. Rudy lis się wywinie a wy bekniecie jak za buraki. Już minister finansów na próbę wystawiony. A rudy? przecież to nie on.
Disco polo zawsze ma największe wzięcie . Masy mają masowy gust. Normalne.
I nic w tym złego. Takie jest każde społeczeństwo.
07 50 widać że jeszcze sylwester z republiką ci się czkawką odbija heh
Marek Gróbarczyk w rozmowie z portalem wPolityce.pl ujawnia, że rząd Donalda Tuska mimo, iż miał do tego odpowiednie narzędzia, nie podjął walki o polski port w Szczecinie. Zamiast tego wolał bezproblemowo oddać go w ręce niemieckiego inwestora. „W tym środowisku od dawna panuje przekonanie, że te udziały nie leżą w zainteresowaniu rządu Donalda Tuska, a już na pewno nie wówczas, gdy dotyczy to strony niemieckiej” - wskazuje.
https://wpolityce.pl/polityka/717599-tylko-u-nas-grobarczyk-szczecinski-port-w-rekach-niemiec
Znalezione na X: "Ty rozumiesz co się dzieje? Port zostaje polski. Niemiecka prywatna firma nabyła udziały w polskiej prywatnej firmie, która dzierżawi część infrastruktury portowej od Portu Szczecin. Ta transakcja trwa od dawna. Pierwsze 40% udziałów w spółce Bulk Cargo, Renhaus nabył w lutym 2021 (tak osiołku, za czasów PiS). W polskich portach takich transakcji z udziałem kapitału zagranicznego za czasów PiS było dużo więcej, dlaczego wtedy nie szczekałeś?"