Pelikanie z 16:03 to co robisz podchodzi pod działanie przeciwko Polsce.
Polaków patriotów. Bronię przed antypolskim okupacyjnym rządem.
Lemingi to lewacy dewianci idioci, a ja jestem normalnym prawicowym Polakiem.
Prawicowy Polaku czyli twoi przyjaciele to npTtrump Orban którzy robią reset z Putinem brawo ty
8.39 ty to ruska onuca popierajaca trampa
Gość 06:33 ma rację. Bronimy patrioty i niewygodnego dla władzy człowieka. Obecnie Polska staje się drugą Białorusią. Nie pozwolimy na to.
Przyjdzie kara na Bodnara o całe to towarzystwo. Reżim Tuska upadnie z wielkim hukiem już niedługo.
12:09
Jeszcze nie zrobił.
A kto zostawił wrak i oddał śledztwo smoleńskie ruskim?
W 2015 przed wyborami obiecywał że jak wygra to za parę miesięcy wrak będzie w Polsce i co ?
Bardzo płytkie myślenie KOlaborantów.
Jak chcecie zakończyć wojnę nie rozmawiając z obiema stronami konfliktu? Pisiory nie robią resetu z Rosją. PIS jest bardzo przeciwko rosji. Pis ostrzegał świat przed Rosją. A popieranie Trampa to oczywista oczywistość. Każdy człowiek ma moralny obowiązek walki z odklejonym od logiki lewactwem.
12:48. Pisowski podnóżku widzę, że stoisz w rozkroku czekając na aktualne przekazy dnia. Uważaj, bo za chwilę zrobisz szpagat, z którego, jak wiadomo nie łatwo się podnieść:-)
13:42, tuskowy podnóżku, ty bardziej powinieneś uważać, bo stoisz w rozkroku z wypiętym zadem, a jak ci wjadą w ten zad, to ciężko ci będzie wyjąć.
Milcz lewaku, lemingu dyktatusskowy 13:42. Nie będzie dobrze w kraju przez takich jak Ty. Nie podobał się dobrobyt to teraz poczujecie co to jest bieda. W dupach się poprzewracało z dobrobytu.
13:50 i 13:54 masz jeszcze coś do dodania, znany psychopato niezdiagozowany? Ale mi się przypadkowo rymnęło:-)
Psychopaty to poszukaj w rodzinie, ewentualnie wśród znajomych 14:36. Widać, że wśród takich osób przebywasz na co dzień i dlatego wszędzie ich widzisz. Być może sam nim nawet jesteś, nie mnie to oceniać.